2777
2789
عنوان

مافیای کنکور 💔 خسته شدیم دیگه بخدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 34 پست
اره واقعا موافقم الان پول خیلی تاثیر گذاره تو‌موفقیت تو همه ی زمینه ها هم اینطوریه نه فقط کنکور چه م ...

پول خیلیییییی مهمه 

من دختر داییم سمپاد قبول شد بخاطر شهریه اش نتونست بره سمپاد 

امسال دهمه

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

اتفاقا سمپاد بنظرم عین عدالته. سمپاد میاد بچه هایی که درسخون تر و پرتلاش ترن رو انتخاب میکنه و بیشتر ...

من خودم سمپاد درس خوندم عزیزم 

عادلانه نیست 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم من خودم سمپاد درس خوندم و میگم عادلانه نیست برا دانش آموز باید همه چی عادلانه باشه

منم دو دوره دبیرستانم رو سمپاد درس خوندم و به نظرم تنها عدالت آمپزشی برای منی که پول مدرسه غیر انتفاعی نداشتم همین سمپاد بود

استعدادهام شناخته شدن خودم رو کشف کردم

و کسی نتونست سر مدرسه با پول پدر و مادرش بهم فخر فروشی کنه

همیشه از سمپاد ممنونم و ازش دفاع می کنم

اتفاقا سمپاد بنظرم عین عدالته. سمپاد میاد بچه هایی که درسخون تر و پرتلاش ترن رو انتخاب میکنه و بیشتر ...

همین دقیقا

تازه فکر می کنم تنها جایی هم هست که سهمیه ای درکار نیست

عین عدالته

منم دو دوره دبیرستانم رو سمپاد درس خوندم و به نظرم تنها عدالت آمپزشی برای منی که پول مدرسه غیر انتفا ...

من اصلا از سمپاد راضی نیستم 

اصلا هم رسیدگی نشد 

امیدوارم جمع بشه

حتی یبار اینجا زدم دانش آموز. سمپادی همه گارد داشتن ت میگفتن همه شاهکار کردی نه نوشتی دیگه کلا بدم اومد 

اون موقع کلاس دهم بودم ذوق داشتم

ما زورمون به اینا نمیرسه پس بهتره وقتمون سر غصه خوردن سر ایت مسئله ندیم

درستته گلم

منم دو دوره دبیرستانم رو سمپاد درس خوندم و به نظرم تنها عدالت آمپزشی برای منی که پول مدرسه غیر انتفا ...

اتفاقا مدارس سمپاد و نمونه دولتی برا همون بچه هایی خوبه که دنبال درس هستن اما پول مدارس غیر دولتی ندارن حتی کسایی که مناطق محروم مثل روستا ها  و اینا هستن دیدم تی این مدارس درس خوندن وبه دانشگا های خوب رفتن

ناماسته قُربَةً اِلَی الله ........

من خودم سمپاد درس خوندم عزیزم عادلانه نیست

ربطی نداره تفکرتون درست نیست دلیل هم نمیارید. منم ۶ سال اونجا درس خوندم و به چشم دیدم که بچه های اونجا شایسته ی اون خدماتی که اضافه تر دریافت میکنن هستن. اینکه بقیه مدارس عادی ضعیف عمل میکنن جای بحث داره و باید اصلاح بشه ولی دلیل نمیشه ساختار سمپاد زیر سوال بره.

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

همین دقیقاتازه فکر می کنم تنها جایی هم هست که سهمیه ای درکار نیستعین عدالته

اکثر رتبه برتر های کنکور سمپادی ان گلم 

ربطی نداره تفکرتون درست نیست دلیل هم نمیارید. منم ۶ سال اونجا درس خوندم و به چشم دیدم که بچه های اون ...

من اصلا تو سمپاد خدماتی ندیدم 

مدرسه داغون و فشار درسی زیاد 

سلامت روان برام نبود 

اینجا تو امام زده بودم دانش آموز سمپادی همه گارد داشتن برا چی نوشتی اون موقع ذوق داشتم کلا بدم اومد 

سخته خیلی سختهمن خودم برای اینکه یه رشته دولتی قبول شمم سلامت روانمو ار دست دادم ریزش مو گرفتم ۱۰ کی ...

خیلییی خیلیییی

سلامت روان برا منم نموند 

اتفاقا مدارس سمپاد و نمونه دولتی برا همون بچه هایی خوبه که دنبال درس هستن اما پول مدارس غیر دولتی ند ...

دختر دایی من سمپاد قبول شد پول شهریه نداشت نتونست بره و البته روستا بود

من اصلا از سمپاد راضی نیستم اصلا هم رسیدگی نشد امیدوارم جمع بشهحتی یبار اینجا زدم دانش آموز. سمپادی ...

بعضیا گارد دارن 

ولی مایی که تجربه کردیم که نباید بزنیمش

بیشتر از درس من ازش بابت ارتباطاتی که ساختم ممنونم

شبکه سازی که با دوستای خوب با معلمای خوب کردم و خیلی برام ارزشمندن

آدمایی که از جنس خودم بودن و همدیگه رو درک می کردیم