2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از دهنت بشنوه خدا به اندازه قلب مهربونت برکت نثار زندگیت کنه

یک سری نتایج استغفار کنندگان بود میخوندم همین بچه دار شدن بود 

دوست داری بهت لینک بدم بیا خودت بخون 

فعلا امضا ندارم

امام حسینو به علی اصغرش قسم بده عزیزدلم به گلوی پر پر علی اصغرش دامنت سبز بشه خدا بهت یه پسر خوشگل ناز بزاره بغلت 

شما هم دعام کن با دل شکستت منم با عزت و سربلندی با موفقیت خدا کمکم کنه به صلاحم باشه برم و موفق شم

نذر حضرت رقیه و حضرت علی اصغر کن به دلم افتاد نذر علی اصغرش کنی اگر خدا بهت بچه داد اسمشو یا یکی دوروز در گوشش بگی نام حضرت علی اصغرو 

امام حسن هم میگن به شریفه خاتونش قسم بده دختر انام حسن شریفه خاتونه خیلی حاجت میده خیلی زیاد و حضرت ام البنین هم میگن صلوات نذرش کنید

بخوام زیارت عاشورا بخونم یادتون میکنم شما هم دعا کنید ارامش روح بگیرم و سلامت باشم بیماری بدی نداشته ...

خدا یا به جلال و جبروتت قسم میدم ، این کاربر سالم سالم باشه 

اسمم آمنه هست 

سر جدت به یادم باش

از ته قلبم برات ارزو میکنم بچه دارشی و دلم روشنه میشی.الهی که فرزند سالم و صالح بغل بگیری و هر روز ب ...

خدا جانم به وسعت قلب این کاربر ، برکت نثار زندگیش بکن 

بیادم باش موقع دعاهات