2777
2789
عنوان

دختره تو مترو نهایتا 1️⃣8️⃣ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 48 پست

وای با بند دوم متنت غش کردم😂😂😂😂😂

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

حالا من الان یه مرضی گرفتن تا دوش نگیرم از خ‌نه بیرون نمیرم 

برا همین همجا دیر میرسم😂

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا با دوستاش داره غش غش میخندهفعککککک نکنم

😬😬😬😬😬

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

وای اینا خودشووون حالشون بهم نمیخورهمن یکی این مدلی تو افراد نزدیکم داره هم دهنش بومیده هم تنش هیچ ج ...

وای من خوشبوترین آدم هم اه بکشه تو صورتم چهارتا حرف بهش میزنم . آنقدر بدم میاد از این حرکت 

تونمیتونی ادماراقضاوت کنی عزیزم میفهمم بوی بدازارت داده ولی دختری میشناسم بهزیستی بیرونش کرده جاومکان نداره خونه یکنفرمجبوره بره حموم بعد پانزده روز 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

به جان جدت منم بو میدم ولی دو روز هس نرفتم حموم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

من توهم میزنم وفتی بود میاد صبح که میخوام برم بیرون حتما یا لباسو عوض میکنم یا ادکلن و اسپری که موندگار باشه و ضد تعریق میزنم خداوکیلی دیگه لباسو عوض کنننید 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

اینقد بو میده ک اسپری فقط شرایط رو بدتر میکنهاین حموم میخوادبو عرق مونده میدهعرق چند روز جمع شده رو ...

یسریا هستن کلا عرقشون بوی بدی داره حتی اگه هر روز برن حموم یکی از اشناهای ما اینطوره  حالا این موردو کار ندارم ولی ادمای این مدلیم هستن.