2777
2789
عنوان

سونو برای فولیکول

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 39 پست

🥳🥳🥳🥳

نکته: اینکه ببینید من چه سالی عضو نی نی سایت شدم. پس تبلیغات نیست❤️❤️

دخترا دوستانه اینو براتون می نویسم‌

اگر هرنوع مشکل زنان مثل

نازایی. پریودی نامنظم. یایسگی زودرس. انواع کیست و فیبروم تخمدان و سینه. اندومتریوز. عفونت زنان. عدم تخمک گذاری و نداشتن فولیکول بالغ‌. تنبلی تخمدان و پلی کیستیک و ... دارید،

اول نظرات رضایت رو در پیج bagh.golha.shiraz@

ببینید.

خیالتون که راحت شد. در واتس اپ یا تلگرام یا ایتا ۰۹۱۷۴۴۴۴۲۶۱ پیام بدید تا کامل راهنماییتون کنم.و کانال رضایت هم هست عضو میشید😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز یازدهم یا دوازدهم معمولا میرن خیلی زود رفتی طبیعیه این اندازه باشه خو اگه میخوای ۲۰ روز ۸ باشه ک ...

آخه دکتر گفت قرص ها ک تموم شد برو 

بعد من پنجشنبه تموم کردم 

جمعه که تعطیل بود شنبه رفتم سونو

امروز میرم پیش دکتر جواب رو ببینه

من باردارم برات دعا میکنم تا آخر امسال مامان بشی و یه نی نی ناز و سالم بیاری.نگران نباش عزیزم.😍

سلام خوبی؟

من امروز رفتم دکتر 

لبران آمپول FSHنوشت گفت شنبه آینده برو سونو مجدد 

و اینکه اگر تچطی این هفته مشکلی داشتی باهام تماس بگیر 

بابذ بری پیش دکتر تا وقت هست دارو برات بنویسه اینکه بشینی اندازه اش بیشتر بشه نه نمیشه کی تو 5روز بش ...

رفتم آمپول نوشت برام یکی امشب زدم 

سه شنبه و پنجشنبه هم باید برنم

این استرسی که داری مانع هر تخمک گذاری میشهمن تنبلی ندارم.اون قرص ها رو هم نخوردم.ولی به نظرم اندازش ...

فولیکول باید چند باشه خوبه؟

من پلی کیستم بهم گفتن ورزش خوبه اما باز ازاون ور نزدیک یک ساله اقدامم هنوز نشدم باز میگم تحرک نداشته باشم که باردار بشم موندم

به امید خدا .سر ساعت بزن بهتره .اگر تخمدان هات درد داشت خیلی خوبه یعنی تخمک ها بزرگ شدن

یه دونه دیشب زدم تا الان درد نداشتم 

۲ تا دیگ هم برای سه شنبه و پنجشنبه باید بزنم

خب گفت اندازه فولیکول خوبه یا امیدی هست تا پایان این دوره؟

گفت وقتی دارو بهت میدم عجول نباش

ب ام آمپول رشد فولیکول نوشته فعلا تا شنبه دیگ باز برم سونو ببینم بزرگ شدن یا نه