2777
2789
عنوان

بین مادر بد داشتن و بدنیا نیومدن کدومش انتخاب میکنید برای یه بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 33 پست
حالا صبر کن ، با اولین گریه ی بلندش ، خودخواهیتو میذاری دم در 😁

اخه با وجود داشتن مادری ک اصلا نخواستتش 

قراره چقدر عشق بگیره چقدر رش. کنه چقدر روانش سالم بزرگ شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا از کجا میدونی مادر بدی میشی ؟مگه تجربه داری؟تا وقتی حس مادری رو تجربه نکنی هیچی از مادر بودن ر ...

چون خودمو میشناسم چون میدونم اصلا این توانایی در من نیست هیچ وقتم نبوده اطرافیانم همیشه میگفتن دنبال قرتی بازی خودتی بچه بیاری ام نمیتونی مراقبت کنی ازش

فعال بودن بخش دخترونه وجودت با مادر شدن منافاتی نداره هیچ کدوم ما اینقدر محبت ندیده بودیم ولی تونستی ...

اینقدر گاهی دلم براش میسوزه ک گریه میکنم و گاهی اینقدر ازش متنفرم ک دلم میخواست میتونستم مثل پاک کردن ی جوش از بدنم پاکش کنم

اون ک الان چیزی از درد نمیفهمهاما اگه بیاد چرا قراره تا آخر عمر رنج بکشه

از کجا اینقدر مطمئنی؟شاید خوشبخت ترین و موفق ترین آدم شد هیچی قابل پیش بینی نیست شما می تونی یه ساعت بعد خودتو پیش بینی کنی ؟اگه نمی تونی چطور اینقدر با اطمينان میگی

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
اینقدر گاهی دلم براش میسوزه ک گریه میکنم و گاهی اینقدر ازش متنفرم ک دلم میخواست میتونستم مثل پاک کرد ...

اینا بخاطر هرمون های بارداری هست افسردگی گرفتی بعد دنیا اومدن بجه حس ها فرق خواهد کرد

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
از کجا اینقدر مطمئنی؟شاید خوشبخت ترین و موفق ترین آدم شد هیچی قابل پیش بینی نیست شما می تونی یه ساعت ...

من نمیتونم من

من بلد نیستم

بلد نیستم نخوابم تا یه موجود دیگه بخوابه

بلد نیستم خودم مریض باشم و پرستاری کنم از کس دیگه ای

نمیتونم چاق شم زشت شم ورم کنم درد بکشم😭

چون خودمو میشناسم چون میدونم اصلا این توانایی در من نیست هیچ وقتم نبوده اطرافیانم همیشه میگفتن دنبال ...

شما این حس رو بخاطر حرفای منفی اطرافیان گرفتی بعد دنیا اومدن میبینی بهترین مادر دنیا شدی همین که از الان این حسو داری که ممکنه مادر خوبی نباشی دلت برای بچه میسوزه یعنی می تونی مادر دلسوزی بشی مادری که بد هست هیچ وقت دیگه فکر اذیت و ناراحتی بچه نمیفته هنوز مادر نشدی پس هیج وقت نمی تونی با اطمینان حرف بزنی 

اینقدر گاهی دلم براش میسوزه ک گریه میکنم و گاهی اینقدر ازش متنفرم ک دلم میخواست میتونستم مثل پاک کرد ...

ببین این حالتها اتفاقا خیلی فداکارانه به نظر میاد خیلی محبت امیزه 

اشتباه نکن همه مادرها لحظاتی رو داشتن که پشیمون بودن از مادر بودن این از اونا مادر بد نمیسازه اتفاقا خیلی مسولیت پذیر بودن گاهی ادم کم میاره مهم نوع برخورد با اون کم اوردنه

من نمیتونم منمن بلد نیستمبلد نیستم نخوابم تا یه موجود دیگه بخوابهبلد نیستم خودم مریض باشم و پرستاری ...

چاق شدن که دست خودتو می تونی مراقب باشی و نشی ورم درد هم گذرا هست هیج کس دوست نداره بی خوابی  پرستاری هم هیج کس دوست نداره عزیزم و قبل دنیا اومدن بچه همه ناراحت این موضوع میشن ولی بعد دنیا اومدن حس مادری تازه فعال میشه خدا قدرت اینو به مادرا داده نگران نباش به سقط فکر نکن هدیه خدا رو به این راحتی پس نده ممکنه یه روزی پشیمون بشی پشیمونی که راه بازگشت نداره اون موقع ممکنه خدا قهرش بگیره دیگه از هدیه اش بهت نده من هر کسی به هر دلیلی سقط انجام داده اطرافم  بعدش پشیمون شده

چاق شدن که دست خودتو می تونی مراقب باشی و نشی ورم درد هم گذرا هست هیج کس دوست نداره بی خوابی پرستار ...

خیلی ممنونم عزیزم از شما و بچه هایی ک همدلانه دارن صحبت میکنن واقعا حس درک شدن ب آدم میدین

واقعایعنی همه خانما شده پشیمون باشن

بله 

من خودم دلیل سرپا ایستادنم پسرمه ولی بار مسولیتش زیاده منم تنهام گاهی خسته میشم گاهی از حساسیت خودم ناراحت میشم اون که بچه است من از خودم عصبانی میشم بعد به خودم میگم این چه گرفتاری بود خودم انداختم توش 

اگر دعواش کنم  شبش تا ساعتها فکرم درگیره عذاب وجدانه که چرا صبورتر نبودم 

اینا به خاطر خستگیه به خاطر عشق زیاده این از شما یه مادر بد نمیسازه به شرطی که خودت کنترل کنی خستگی رو به یچه انتقال ندی شاید باید یه راهی برای تخلیه روانی پیدا کنی نقاشی بکشی ژورنال بنویسی یا تراپی بری 

علایق خودت هم حتما دنبال کن بچه به مادر کافی نیاز داره نه مادر ۲۴ ساعته

خیلی ممنونم عزیزم از شما و بچه هایی ک همدلانه دارن صحبت میکنن واقعا حس درک شدن ب آدم میدین

خواهش میکنم عزیرم من مطمئنم شما مادر خیلی خوبی میشی این حس ها طبیعی هست بخاطرش خودتو نباز