2777
2789
عنوان

حالم بده دلم گرفته لعنت به پاییز

48 بازدید | 9 پست

خونمون همه لامپاخاموش تو اتاق کناربخاری نشستم

حالم خیلی بده 

از فصل پاییز بدم میاد 

حال تهوع دارم فیلترشکنمم وصل نمیشه هی نصب میکنم حذف میکنم نمیشه

ده ساعته میخوام یه فیلم ریاضی دانلودکنم

چیکارکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو خوشگلم برقا رو بزن ی چای دم کن کنار بخاری بخور

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

هعی بابا .تواین پاییز گفتم بد بیاری میاد سمت من حسش کرده بودم دزد زد اموال ناچیزمونو .خدا کمکمون کن ...

خیلی فصل دلگیریه

تازه هنوز خیلی مونده

بعدشم زمستون میاد🥲😭

واییی ایشالا زودترپیداکنید

پاشو خوشگلم برقا رو بزن ی چای دم کن کنار بخاری بخور

مرسی بلندشدم🥲

من کلا آدمیم که از تنهایی وسکوت بیزارم

شرایط زندگیمونم طوریه که بیشتروقتا تو خونه تنهام

پشت کنکوری هم هستم هیچ جا نمیتونم برم

خیلی حس بدیه😢💔

تو اتاق روشنهحوصله ندارم بلندشمیه حال به شدت بدی دارمنمیدونم چطوری توصیف کنم حال کسی رو دارم که عزیز ...

منم مث خودت حالم خرابه،طب سنتی میگه طبع پاییز سوداییه یعنی سرد و خشک و سودا باعث افسردگی میشه، میخوای بشین یه فیلم شاد ببین

https://abzarek.ir/service-p/msg/2129483