2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته میدونی گاهی چیزای خوب میتونن بد باشن من از فست لرنر و حافظه تصویری داشتن خیری ندیدم فقط شکایتی ...

برعکس تو 

همین ویژگیم من رو نجات داده.

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
برعکس تو همین ویژگیم من رو نجات داده.

نمیدونم برای خودم حافظه باعث شده اسیب بیشتری ببینم وقتی اتفاقی برام میفته عمیقتر میشکنم عمیقتر ناراحت میشم زملن بیشتری برای ترمیم نیاز دارم گاهی مجبورم حتی لباسهام ببخششم چون برام یاداور میشن یه جمله گاهی پرتم میکنه در بخش عمیق ذهنم 

فست لرنر بودن پسرم که ابتدایی هست باعث شده جنبش و جوشش سرکلاس زیادتر باشه گاهی از سرجاش بلند میشه میره چون هم فست لرنره هم برون گرا 

نمیدونم برای خودم حافظه باعث شده اسیب بیشتری ببینم وقتی اتفاقی برام میفته عمیقتر میشکنم عمیقتر ناراح ...

از این جنبه نگاه کن که آدمایی که باعث آسیب زدن بهت شدن رو همیشه به یاد داری ،

من از کینه نگه داشتن تو دلم هیچ وقت پشیمون نمیشم چون 

باعث میشه آگاه و هوشیار بمونم ،

منم ضربه دیدم از آدما خیلی هم زیاد

ولی الان اگه ضربه بزنن ،منم ضربه میزنم و به خودم میگم اگه دوستم داشتن باهام بد نمیشدن پس ارزش ناراحتی ندارن.

درمورد پسرت هم حساس نباش چون ناخودآگاه حست رو بهش منتقل میکنی.

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
از این جنبه نگاه کن که آدمایی که باعث آسیب زدن بهت شدن رو همیشه به یاد داری ،من از کینه نگه داشتن تو ...

من نمیتونم مثل بقیه رفتار کنم چون به نظرم انجام یه کار اشتباه در هر حالت غلطه اون من و اون ادما فرقی نداریم بد بودن بقیه به من مجوز بد بودن نمیده 

در مورد پسرم نگرانیم زیاد نیست منتظر شکوفاییش هستم