2777
2789
عنوان

نمیزارن سوسکا رو بکشم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 89 پست
یه سوال ما دور تا دور خونمون با وسایل سنگین پره مثل میز مبل کمد حتما اونارو برداشت باید زد؟ چون بعضی ...

نه لازم نیست.

سوسک بوی کامن رو حس کنن نمیان.

برای ما اسپری آبکی بود.

ولی خب چند ماه یکبار باید تکرار بشه.

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه لازم نیست.سوسک بوی کامن رو حس کنن نمیان.برای ما اسپری آبکی بود.ولی خب چند ماه یکبار باید تکرار بش ...

یه خانومه میگفت روز درمیون میزدم ینی لازم نیست؟ 

بعد تخماش چی اگه تخمکرده باشه

قبول عزیرم بگو

برو داروخانه دامپزشکی بگو سوسک کش برسودا میخام. ی قره میزنی جایی ک سوسکا هست اگ یکیشم بخوره ازش میره برمیگرده به لونه همه رو مریض میکنه میمیرن بیچاره ها😥 ولی تو راحت میشی. این کار رو ک کردی تماااااااااااااام راه فاضلاب ها رو ببند تمام درزا و روزنه های در ها و پنجره ها رو کیپ کن خیالت رااااااااحت راحتتت

مثل شوهرمن که میگه سم برا ادم هم خیلی ضرر داره اصلا نمیذارهاگه تابحال نداشتین شاید از خونه همسایه او ...

ببین اصلا من نمیدونم از کجا اومدن ما چون حیاط دار و هم کفیم هیچی دشواری ندارن

ی روز دست مامانت رو بگیر بگو بریم خرید و بیرون، قبل رفتم چندتا پیس بزن زیر کابینت و اینا برو، بعد هم که اومدیم در و پنجره و نیم ساعت باز بذارید و تمام

انقدر بو نداره، من که میزدن خودم میرفتم توو اتاق هیچی هم نمیشد 

برو داروخانه دامپزشکی بگو سوسک کش برسودا میخام. ی قره میزنی جایی ک سوسکا هست اگ یکیشم بخوره ازش میره ...

این بو هم نداره فقط حواست باشه بچه ای چیزی ازص نخوره. یک قطره هست وقتی مردن سوسکا خب بشورش بعد، برا مورچه ها هم مورچه کشش جداست اونم همین مارک هست.