2777
2789
عنوان

رفتم تو سایت همسر یابی یه دکتر بهم درخواست داده بیاینن

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آخه ندیدم کسی بگه دکترای پزشکی میخونم مثلاً میگه عمومی هستم یا رزیدنت مغز و اعصاب یا فوق تخصص مغز ...

منم اولین باره میشنوم اصلا تاحالا نشنیدم یا عمومی هستن یا میگن دارم تخصص میگیرم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 شایدم روپوش یکی قرض کرده عکس گرفته طبیعی تر شه

والا، دانشجو پزشکی خدارو بنده نیست بعد بیاد تو سایت همسریابی دنبال زن بگرده، البته صیغه شاید ممکن، ولی خب امکان اینکه کلیه کبدشو بفروشه بیشتره

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
بهش بگو عکس تو محل کارت بده

یه بلاگره هست داستان های سمی بقیه رو تعریف میکنه اونم یه داستان داشت که طرف گفته بود تو بیمارستان کار میکنم و این صحبتا تهش دختره فهمیده بود پسره در اصل نظافتچی بوده

این اگه گفته نورولوژی دارم میخونم یعنی عمومیش تموم شده و الان داره تخصص مغز و اعصاب میگیره، بهش بگو شماره نظام پزشکیش رو بهت بگه، بعدم اسمش رو بزن گوگل میاره مشخصاتش رو اگه درست گفته باشه، کاری نداره که

تو ام درست میگی ولی این دکتره دکتر اخه چرا باید بیاد سایت همسر یابی

ببین باید تحقیق کنی راست میگه یا چرت میگه

من فکر میکنم چرت گفته چون تو مجازی دروغ زیاد میگن

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

نه عزیزم این انفاقا هم میوفته گاهی شانس میاد دم خونه ادم با هوشیاری برو ببینش و اشنا شو

فقط تا نشناختی سوار ماشینش نشو و‌جای خلوت قرار نذار 

دو سه بار برین بیزون تا همه جوره بشناسیش 

من ازدواجای این مدلی عجیب ولی عالی زیاد دیذم

ایشالا خوشبخت بشی