الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر عروسی ندارن که نمیشه نری . حتما قیدت رو کلا می زنه . ولی خب لباس های قبلت رو بپوش .اگر هم اندازه ات نبست خب از کسی که تازه عروسی نزدیکانش بوده قرض کن یا اونم نبود یه سایت هست ملکه مجلسی تو اینستا اجاره میده . کادو هم باید از یکی قرض کنی دیگه چاره ای نیست
هیچ طلایی نداری؟ از یکی قرض بگیرید یا اگه فرصتی هست برو سرکار اگه تنها راهت نرفتنه من باشم جای عروس تون تاابد ارتباط نمیگیرم برادرت هم بنظرم اگه درحد خونه مامان ببینت خیلیه
چون شرایط سخته زندگی ها سخت شدن ولی آدم باید بفکر باشه من خودم شخصا هنوز خواستگاری نرفته بفکرم پول بزارم کنار و لباس های متنوع دارم ردیف میکنم برا هر اومدو رفتی
اما برای خانواده خودش بود از زیر زمین جور میکرد هرجور شده به شوهرت بگو از همکاری دوستی چور کنه اگرمنمیتونه یه تکه طلا بفروش
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه