2777
2789
عنوان

اگه عقد برادرم نرم چی میشه❓❓❓❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1855 بازدید | 81 پست
هیچی ندارمهمه رو. فروختملباس هم فقط 3تا مانتو دارمکه دوتاش سیاهنیکیشونم 6ماهه هر روز باهاش میرم کلاس

اگه هیچی نداری ک هیچ 

برادرت در جریان وضعیتتون هست ؟

اگر هست و فامیلا هم در جریان وضعیتتون هستن هر چی دارین بپوشین برین 

بقیه مراسمات رو چطور شرکت میکنید ؟ اینم همون جور برید 

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بچهات هرکدوم حداقل یه دست لباس نو ندارن ؟

شوهرتم لازم نیست بخره 

خودتم یه پیراهن مجلسی اجاره کن 

پول کادو رو هم قرض کنید 

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

اسی کجایی تو تهران یه جا هست اسمش خیریه نمیدونم چیه هم لباس عروس هم لباس مجلسی خیلی شیک و نو رایگان میدن ببری بپوشی برای برگشت باید بدی خشک شویی بهشون برگردونی فقط ازت یه مدرک میگیرن وگرنه رایگانه 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

همونی نیستی که ۵۰ تومن بایدبه قلب قرمز میدادی

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

شوهرت پس چکاره اس تاپیکاتو دیدم خودش دست بچتو میگیره میره خونه ننه باباش حالا مراسمشون بود با کله میرفت بعد الان نری شوهرت به پشمشم نیست خوشحالم میشه بهش بگو پول جور کن بریم 

مگه شوهرت سرکار نمیره ؟؟؟؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه