2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه ولی الان میشه جواب سوالی رو که پرسیدم بدین

جولیانو دادم 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

منم میگین بی زحمت آقاکی شاغل میشم؟درآمدم خوبه؟ارشد میخونم؟همسرم؟ویژگی هاش؟زمان و مکان آشناییمون؟کی خ ...

شاغل میشین بزودی . 

حقوق و مزایای عالی 

همسر مناسب.

رضایت از شرایط اگر سه روز این ذچدعا رو صبح و عصر بخونید

رب لما انزلت الی من خیر.فقیر

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

یس

فردا برم مصاحبه شرکت صنایع غذایی هشتگرد؟واسه دفتر فروش حسابدار میخوان.برم یا فایده نداره استخدام نمیشم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
خیر

میشه برا منم بگی

اونی ک تو دانشگاه ب همدیگه زل میزنیم از من خوشش میاد؟

بهش میرسم؟

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

به نظرم دیگ تمایلی به ادامه‌ی ارتباط ندارن

میشه برا منم بگی

اونی ک تو دانشگاه ب همدیگه زل میزنیم از من خوشش میاد؟

بهش میرسم؟

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

میشه برا منم بگیاونی ک تو دانشگاه ب همدیگه زل میزنیم از من خوشش میاد؟بهش میرسم؟

خوشش میاد ولی بهش نمیرسی 

شاید یه رابطه کوتاه مدت و گذرا 

نه به قصد ازدواج اینا 

البته من حس ششم نیستم 

ذهنی جواب دوستان رو هم دادم 

بهشون هم گفتم