2777
2789
عنوان

بارداری بعد ازسقط

161 بازدید | 10 پست

سلام خانوما دوماه از سقطم‌میگذره سقط قبلیم بخاطر رشد نکردن بچه بود خوی هفته پنجم دکتربعد از سقطم بهم اجازه بارداری مجدد داد ولی به دلایلی نتونستم دوماه اقدام کنم.میخاستم بدونم بعد از این ماه بخوام اقدام‌کنم حامله میشم یا بازم مثل دفعه قبل زول میکشه.ازمایشات خودنو شوهرمم الان همچیز خوبه

عزیزم خدا دامنت رو سبز کنه 😘😍❤

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رشد تو هفته ۵ چطوری فهمیده؟ لکه بینی داشتی؟ اره اقدام کن 

نه اصلا لکه بینی نداشتم عدد بتام زیاد بالانمیرفت دکترم‌گفت احتمال سقط زیاده فرداشم افتادم به خونریزی و سقط شد 

مگه خودش دفع نشد؟ کورتاژ که نکردی؟ بستگی داره عزیزم ماکه زمان دقیقشو نمیدونم انشالله زود بشی

نه کورتاژ نشدم خود به خود دفع شدو دوروز بعد سونو رفتم ازبقایا چیزی نموند.دکترخودم‌گفت اینماه نه ماه بعد بیا بهت محرک تخمدان بدم‌ولی الان ازیه دوتردیگه پرسیدم‌میگه تایسالم شاید بهردارنشی.دلم‌شکست

عزیزم بدن همه که مثل هم نیست، شما بدون استرس اقدام کن انشاالله که زود مامان میشی

مرسی گلم اینم‌بگم‌من دوهفته بعد از سقطم کیت تخمک گذاری استفاده کردم تخمک گذاری داشتم ولی هونماه نخاستم بارداربشم.برام دعا کنین سراولی که یکسال منتظربودم سردومی دیگه انتظارنکشم