2777
2789

من النگو برای خودم دوست ندارم چون احساس خفگی بهم میده ولی دست کسی ببینم خوشم میاد، قشنگه

هرکسی خب یه چیزی دوست داره من خودم انگشتر خیلی دوست دارم یکی النگو دوست داره... 

سلیقه خودت مهمه 

النگوتو بنداز حالشم ببر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست ندارم ی حس قدیمی و سن بالا داره دست مادر بزرگا ببینم اوکی ولی سن پایین تر از مادر بزرگم نمیپسندم کلی چیزای شیک تر هست ادمو بیکلاس میکنه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ما بوشهری ها خیلی میندازیم هرکیم نندازه بزرگترین‌ش رو داره تو مجالس میندازهمنکه عقیدم اینه هرکسی طلا ...

همیشه براک سواله پول این همه طلا را از کجا میارن ؟ 

یعنی خانه و ماشین و زندگی همه چیز فراهم هست هیچ هزینه ای قسط و بدهی ندارن که اینقدر واسه طلا هزینه میکنن 

والا ما که هر چی در مبیاریم میره واسه اجازه و قسط و بدهی

طلاهای عروسی را هم خرد خرد فروختیم و ددادیم واسه همین بدهی ها 

من تو دهات زندگی می کنم ، همین دیروز محصول یک باغ مو فروختم چهار میلیارد ،سود خالص حالا دهاتی کیه 😅 ...

دهاتی واقعی ماییم

تو ادامونو در میاری😂😂😂

حالا چرا بعضیا میگن طلا پوشیدن

مگه طلا انداختنی نبود؟..

.ربط النگوی زشت به چادری چی بود ؟

به قول دوستمون طلای به این گرونی فروشنده مگه مرض داره 

سرمایه شو النگویی کنه که فروش نمیره 

توی همه طلا فروشیا هم نصف طلاها النگوعه

نی نی سایت =جایی غیر از واقعیت

من تو دهات زندگی می کنم ، همین دیروز محصول یک باغ مو فروختم چهار میلیارد ،سود خالص حالا دهاتی کیه 😅 ...

باغ چی

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

خاله های منم روستا زندگی می کنن

دو هفته پیش پسر یکی شون لاماری خریده بود

ماشالله از زندگی هاشون

یه داییم روستاست

اونکه اربابی برای خودش

همیشه براک سواله پول این همه طلا را از کجا میارن ؟ یعنی خانه و ماشین و زندگی همه چیز فراهم هست هیچ ه ...

منطقه ما بوشهر پولدار زیاد داریم درکل ماشین و خونه هایی ک ما داریم خیلیم عادی برا شهر های بالا تر اصلا یجورایی قفله 

عزیزم ما خیلی تلاش می‌کنیم برای پول درآوردن و حتی برای بچمون ملک بزاریم کنار 

قسط و بدهی هم گاها قد یه عالم داریم مثلا شخصا ما جر خوردیم یه شاسی خریدیم دست دوم الان فروختیم ک اگه گرونی باز نیاد صفرش رو بخریم خونه هم داریم طلا هم دارم اما خونم کمد دیواری یا نما نداره ظرف و ظروف آنتیک ندارم ولی درخور مهمانی شیک دارم زیاد روی تو ظرف هم نکردم مثل شما هر مناسبتی طلا بگیرمم در کار نبود چمدون لباس آنچنانی هم نه برا عقدم داشتم نه عروسیم ولی تو چشم ملت بهترین زندگی دارم ک میگن پولداره ولی حقوق مون 22تومنه وام جور بشه سی تومن هم بیشتر باید قسط بدیم میگی چطوری اینجوری ک مقداری از وام میزاریم بانک و با همون یکسال قسط میدیم تا افزایش حقوق بخوریم شد شد نشد طلا می‌فروشیم نشد قسط یکی درمیون میدیم 

دهاتی واقعی ماییمتو ادامونو در میاری😂😂😂حالا چرا بعضیا میگن طلا پوشیدنمگه طلا انداختنی نبود؟...ربط ...

با اون قسمت طلا پوشیدن و طلا انداختن شدیدا موافقم 

منم نمیتونم هضم کنم چرا واقعا ؟

بعد ما میگیم تک دست چون به دونه هست و به صورت تکی دست میکنن ولی اینحا میگن تک پوش 

تک پوش مگه لباس نیست ؟

همیشه میگن تیشرت و تک پوش 

یاد مجید دلبندم افتادم