2777
2789
عنوان

کلیپ از صابر کاظمی دیدم قلبم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چچی؟ مرگ مغزی شده؟ گفتن تو کماست مرگ مغزی نیست درست میگم؟

معاون وزیر بهداشت: خبر فوت و مرگ مغزی صابر کاظمی که فدراسیون والیبال اعلام کرده بود صحت نداره و وضعیت قلبی صابر کاظمی خوبه و از جهت مغزی هم هنوز در کما قرار داره و منتظر درمان هستیم

فک کنم مرگ مغزی نیست

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

معاون وزیر بهداشت: خبر فوت و مرگ مغزی صابر کاظمی که فدراسیون والیبال اعلام کرده بود صحت نداره و وضعی ...

اای جانممممم رسمی رسمیه دیگه؟ تلویزیون اعلام کرده؟ چیبود مارو ترسوندن تو برزخ بودیم اون روز

خداروشکر🥳

ااخی کجا؟ کاش منم ببینم چقدر حال الانمونو دوست دارم خیلیا تسلیت میگفتن ولی ما امید داشتیم و خدا ناام ...

تو روبیکا بود ...آره واقعا نوشته بود خدا تو روز های سخت زندگی معجزه شو بهمون نشون میده مطمئنا 🥲

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

تو روبیکا بود ...آره واقعا نوشته بود خدا تو روز های سخت زندگی معجزه شو بهمون نشون میده مطمئنا 🥲

ااشک شوق ریختم چقدر ای خدا

باورم نمیشه 

خیلی حس خوبیه 

اون همه غم یهو بشو امید و شادی خیلی خوبه 

اای جانممممم رسمی رسمیه دیگه؟ تلویزیون اعلام کرده؟ چیبود مارو ترسوندن تو برزخ بودیم اون روزخداروشکر� ...

تلوزیون و نمیدونم ولی پیجیه که دنبال میکنم درباره تیممه...اونجا نوشته بود...خدا کنه که راست باشه

ااشک شوق ریختم چقدر ای خداباورم نمیشه خیلی حس خوبیه اون همه غم یهو بشو امید و شادی خیلی خوبه

اهوم🥺 همین طوره کاش خبر به هوش اومدنش و بشنویم

تلوزیون و نمیدونم ولی پیجیه که دنبال میکنم درباره تیممه...اونجا نوشته بود...خدا کنه که راست باشه

اایشالا که درسته من تازه جون گرفتم مریض شده بودم اینقدر گریه کردم

مرد 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

اایشالا که درسته من تازه جون گرفتم مریض شده بودم اینقدر گریه کردم

عزیزم ان شاءالله خدا با برگردوندن صابر هم شما و هم همه مارو شاد کنه❤ نسبتی باهاش دارین؟

مرد

😑😑😑 خدا نکنه

فعلا که میگن خوبه