2777
2789

من قبلا درباره این موضوع تاپیک زده بودم

من هنرستانیم و کلاس دهمم

درسم همیشه سعی کردم خوب باشه نمره هام اوکی بوده تا الان

ولی توی رشته من که شش نفریم به جز من پنج نفر دیگه من رابطم با سه چهار نفرشون اصلا خوب نیست یعنی قشنگ احساس میکنم اونا با من بدن تیکه میندازن مسخره میکنن من روزایی که درس تخصصی داریم واقعا تنهام تو مدرسه همش گریم میگیره خیلی سعی میکنم قوی باشم شجاع باشم ولی واقعا خستم فکر اینکه من سه سال قراره با اینا باشم حالمو بد میکنه به بقیه که میگم میگن شاید بهت حسودی میکنن چون معلما چون درسمو میخونم هوامو دارن 

واقعا نمیدونم چیکار کنم تو زنگ تفریح و اردو با ی اکیپ دیگه دوستم ولی روزایی که باهاشون تو ی کلاسم یا هم گروهم واقها نمیدونم با رفتاراشون چیکار کنم همش از روزی ک رفتم اعتماد به نفسم اومده پایین احساس میکنم دوست داشتنی نیستم پارسال دوستان کلی دوسم داشتن خوش میگذشت اصلا اینجوری نبود نمیدونم سه سال با رفتاراشون چیکار کنم اگه تیکه بندازن مسخره کنن 

من امروز دو بار رفتم برای خودم میز آوردم هر دو بار‌ اومدن جای من نشستن با پروییت تمام گفتن اینجا جای منه برو برا خودت بیار صندلی 

منم چون نمیخوام بیشتر رابطه بد تر شه نمیدونم چیکار کنم

میخوام اگه بیشتر شد به مدرسه بگم 

میشه بهم روحیه بدین کمک کنین 

ببخشید طولانی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگردانی

وای چه رشته‌های جالبی داره هنرستان من نمیدونستم اصلا

باید خیلی قشنگ و جذاب باشه😍

به نظر من باهاشون گرم بگیر چون خودت میگی ۳ سال دیگه باهاشونی چاره‌ای نداری جز اینکه رابطه.تو تا حدی باهاشون نگه داری که اذیت نشی.

مثلا تو بحثاشون شرکت کن و سعی کن نقطه نظرای مشترک پیدا کنی و از اون جنبه وارد بحثاشون بشی

مطمئنم تو کل اون ۵ نفر آدم مهربون و خوب هم هست.

تلاشتو بکن اصلا خودتو نگیر حتی چندبارم اذیتت کردن اشکال نداره بذار شرمنده بشن از رفتار خوب تو

وای چه رشته‌های جالبی داره هنرستان من نمیدونستم اصلاباید خیلی قشنگ و جذاب باشه😍به نظر من باهاشون گر ...

واقعا نمیتونم باهاشون حرف بزنم اصلا منو درگیر بحثاشون نمیکنن کحلو نمیزارن منم نمیخوام خودمو کوچیک کنم منم آدمم غرور دارم من که میدونم با اونا کاری نکردم اونا الکی اینجورین واقعا میشه بهم یک حرف امیدوار کننده دلگرم کننده ی راه خل بدین واقعا حالم بده

واقعا نمیتونم باهاشون حرف بزنم اصلا منو درگیر بحثاشون نمیکنن کحلو نمیزارن منم نمیخوام خودمو کوچیک کن ...

عزیزم این اصلا به معنای کوچک شدن تو نیست

تو اینکارو برای اونا نکن برای خودت کن که میخوای سه سال آرامش داشته باشی

عزیزم چرا آرامشت رو در گرو برخورد خوب اونها گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟ 

چرا آرامش روح تو بلید دست دیگران باشه؟ 

تو محبت کن و خودت باش قطعا اونا هم باهات اوکی میشن... منم یادمه یسال تنها بودم سال بعد همونا شیفتم بودن میگفتن عه توام هستی... با کل کلاس و معلما دوست میشدم حالمو نمیدادم دست یه نفر یا یه اکیپ.... خودت باش ازادو رها

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

عزیزم چرا آرامشت رو در گرو برخورد خوب اونها گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا آرامش روح تو بلید دست دیگران باشه؟ ت ...

بببخشید می پرسم من با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پیام تبریک می دادم واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم قبلشم چندین بار ناراحت شده بودم ولی سکوت کرده بودم 🥲 

يه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲