2777
2789
عنوان

بروبچ

| مشاهده متن کامل بحث + 2959 بازدید | 725 پست
TE=40018443خودت چی دلت میخواد..؟ کله. پاچه. لبوبو.. دست مخلفات چی بوگو..😂👍😉

وای این لبوبو فتنه شده بخدا دخترم میخواد فروشگاه تموم کرده بود دیر وقته مهلت نمیده تا فردا بریم بازار  بگیریم😐😂

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این لبوبو فتنه شده بخدا دخترم میخواد فروشگاه تموم کرده بود دیر وقته مهلت نمیده تا فردا بریم بازا ...

تو چرا جاده خاکی میری زن😭😭😭💔💔

اخه لبوبوی گلی کوجا.. لبوبوی فروشگا  کوجا😭💔💔💔😂😂😂😂

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

اهای خانوم کجا کجا...دوست دارم بخدا😂😂👍..

نه نه تو خطری هستی 🤣

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

تو چرا جاده خاکی میری زن😭😭😭💔💔اخه لبوبوی گلی کوجا.. لبوبوی فروشگا کوجا😭💔💔💔😂😂😂😂

نمیدونم من به اسم لبوبو حساس شدم کلن 🤣🤣

نه نه تو خطری هستی 🤣

گل مگه خطری میشه 😭💔گلی بیچاره. 

معروف بودم به آرامشی تووووو😭😭😭💔گلی دیگه مرد💔😭😭

انا لله و انا علیه راجعون.. 😭😢💔

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

نمیدونم من به اسم لبوبو حساس شدم کلن 🤣🤣

حیف ک گلی نیست. 😢💔روحش شاد، 💔یادش گرامی😭💔