2777
2789

روزانه چند ساعت؟ تا چند مدت؟

دخترباس تودل بروباشه😜                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معدل دیپلم الان تاثیر داره رو رتبه؟

اره. نمره هات مهمه. حتما ترمیم معدل برو تا تراز خوب بده بهت

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

خب نگفتی چقد بخونم؟

اگه میتونی ترمیم بزن معدلت پایینه الان ۶۰درصد شرط معدل و نهاییه ۴۰درصد کنکورت مهمه خب اگه بخوای روی خوندن حساب کنی باید خیلیییییی خوب بخونی خیلی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

منم جواب بده

راستش اگه تجربی بودی میتونستم کمک کنم. بلد نیستم.

فقط جمع بندی برای کنکور عالی باشه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اگه میتونی ترمیم بزن معدلت پایینه الان ۶۰درصد شرط معدل و نهاییه ۴۰درصد کنکورت مهمه خب اگه بخوای روی ...

مثلا روزانه چقد تاند مدت؟؟

دخترباس تودل بروباشه😜                             
معدل شونزده ونیم چجوریه؟

تراز کمی میده. حدود ۶ هزار و خورده ای . نزدیک ب ۷ هزار.

حداقل ۱۸ باشه معدلت