2777
2789
عنوان

صدای شکستن دل

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 48 پست
اره منم چند بار ترکیدم.اولین کاربریم‌مال ۹۰ هست

چه خوب.

اوایل سایت خیلی با الانش فرق میکرد. الان اعضای کم سن وسال خیلی زیاد شدن و مثل قبل نیست ولی بازم جای خوبیه برای هم صحبتی و راهنمایی و از تنهایی دراومدن

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
چرا اتفاقا خیلی خوب متوجه شدم متوجه خوشحالی بی مورد تو‌نمیشم اون آقا هر چی هم گفته و هر طور رفتار کر ...

شاید بخاطر خدایا شکرت که اخرش نوشتم فکر کردی خدشحالم.

من خوشحالم بخاطر اینکه حس کردم خدا صدای قلبمونو شنید.

و بخاطر خودمون خوشحالم.

هیچ وقت بده کس دبگه ای رو نخواستیم هیچ وقت سعی کردم دل نشکنم.و بخاطر همین تاپیک زدم و به قول شما نرفتم تو جزییات چون هدفم فقط این بود که بگم دل کسی رو با حرفامون نشکنیم.شاید منظوری هم نداشتیم ولی ممکنه اون دلش بشکنه.

همین

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب.اوایل سایت خیلی با الانش فرق میکرد. الان اعضای کم سن وسال خیلی زیاد شدن و مثل قبل نیست ولی با ...

اره اصلاجو الان شبیه اون زمانها نیست.خیلی خیلی متفاوت بود.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اره اصلاجو الان شبیه اون زمانها نیست.خیلی خیلی متفاوت بود.

درسته.دیگه چاره چیه

منم پیر شدم دیگه 😅باید جارو واسه جوونترا بازکنیم

درسته.دیگه چاره چیهمنم پیر شدم دیگه 😅باید جارو واسه جوونترا بازکنیم

نه بابا اینجوری نگو.جوونیم بابا😄

چندسالته؟

آللاه قویدو قاباغینا

سلام جانیم‌نجه سن؟

هیه واقعا😆

خیلی وقته دیگه نمیشکنه که صداش رو بفهمم 

آدم از یه جا به بعد سفت میشه دیگه حتی اگه بخوادم نمیتونه که بشکنه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

من ۳۹ سالمه

بابا سنی نداری که بی خیال❤

خیلی وقته دیگه نمیشکنه که صداش رو بفهمم آدم از یه جا به بعد سفت میشه دیگه حتی اگه بخوادم نمیتونه که ...

💔

بابا سنی نداری که بی خیال❤

ای خواهر مگه قراره با این وضع مملکت چقدر دیگه عمر کنیم.البته انشالله شما ۱۵۰ سال عمر کنی با سلامتی و شادی

ای خواهر مگه قراره با این وضع مملکت چقدر دیگه عمر کنیم.البته انشالله شما ۱۵۰ سال عمر کنی با سلامتی و ...

چی بگم والا.عمر که دست خداست.