2777
2789
عنوان

با این همه گرونی چطور زندگی می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 47 پست
شما مشکلت چیه؟؟من یکی از دوستام پیش همین دکتر لاهوتی رفت.بار اول ivf کرد و مثبت شد.توی سن ۴۲ سالگیال ...

من نگگگگگم 

برای بارداری که اول گفتن مشکل ندارم اتفاقا گفتن شرایطت عالی سریع بچه دار میشی بعد دیدم شوهرم مشکل داره دیگه نشد هی ای یو ای  و ای وی آف تخمدانم بیش از حد تحریک شد به پروژسترون حساسیت داد تومور در آورد دیگه چند سال درگیر اون بودم تا اجازه بارداری دادن  تا چند وقت پیش برام جنین انتقال دادن که نشد اونم 

الآنم ذهنم خیلی درگیره 

ی دکتر رفتم گفت اصلا دیگه پانکچر نشم 

یکی دیگه میگه نه پانکچر شو 

همون اول هم که تومور گرفتم دکتر گفت با حداقل دوز پانکچر می‌کنه که فقط جنین داشته باشم شاید شیمی درمانی شدم یا مسیر درمان جور دیگه ای شد 

الان من ب حرف کدوم دکتر گوش بدم 

برو همین مرکزکلی قسمت های تخصصی دارهشما کدوم استان هستین؟؟انشالله شما هم زودی مادر میشین

توکل به خدا 

من مازندرانم 

ولی تهران برام راحت تره 

چون برای درمان و کارای دیگه تهران رفت آمد دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگگگگگم برای بارداری که اول گفتن مشکل ندارم اتفاقا گفتن شرایطت عالی سریع بچه دار میشی بعد دیدم شو ...

حتما و حتما مرکز معتبر برو

چون خدای نکرده مشکل برات دوباره تکرار نشه

نمیشه تخمک اهدایی اصن بگیری؟؟

مام بهتره یا رویان یا مرکز نوید دکتر کشاف ؟ب من دکتر کشاف معرفی کردن من ولی شرایطم حساسه باید جایی ب ...

من خیلی تحقیق کردم

مام از رویان خیلی بهتره

من دکتر کشاف چیزی ازش نشنیدم

ولی خوب مام هزینه هایش خیلی بالاست

حتما و حتما مرکز معتبر بروچون خدای نکرده مشکل برات دوباره تکرار نشهنمیشه تخمک اهدایی اصن بگیری؟؟

شوهرم قبول نمیکنه 

حتی ب قیمت بچه نداشتن 

الآنم اصلا دقیق نمی‌دونم وضعیتم چیه 

ب خدا هر دکتری ی حرفی میزنه 

شوهرم قبول نمیکنه حتی ب قیمت بچه نداشتن الآنم اصلا دقیق نمی‌دونم وضعیتم چیه ب خدا هر دکتری ی حرفی می ...

آخه تخمک اهدایی که کسی متوجه نمیشه

داخل بدن شما قرار میگیره

فقط خودت و همسرت میتونین خبر داشته باشین

من خیلی تحقیق کردممام از رویان خیلی بهترهمن دکتر کشاف چیزی ازش نشنیدمولی خوب مام هزینه هایش خیلی بال ...

چقدر میشه؟ 

من تو شمال 

بیشتر از دو سال پیش فقط پانکچر ۴۰ گرفت ازم 

الان چقدر شده نمی‌دونم 

هزینه انتقال و چیزای دیگه من جدا 

چقدر میشه؟ من تو شمال بیشتر از دو سال پیش فقط پانکچر ۴۰ گرفت ازم الان چقدر شده نمی‌دونم هزینه انتقال ...

دوستم پارسال نزدیک ۲۰۰ تومان شد براش

از اول تا آخرش

خدارو شکر بار اولش هم باردار شد و الان نینی داره

آخه تخمک اهدایی که کسی متوجه نمیشهداخل بدن شما قرار میگیرهفقط خودت و همسرت میتونین خبر داشته باشین

همین دیگه شوهرم نمیخاد 

با اینکه خیلی بچه دوست داره اصلا قبول نمیکنه 

حتی گفتم بریم پرورشگاه قبول نکرد 

ولی بی نهایت برای بچه های پرورشگاه دستش باشه کمک می‌کنه هر مدلی خوراک لباس اسباب بازی 

دوستم پارسال نزدیک ۲۰۰ تومان شد براشاز اول تا آخرشخدارو شکر بار اولش هم باردار شد و الان نینی داره

خداروشکر 💚 🩷 

ان شالله ما هم مامان میشیم 

من الان وضع مالیم افتضاااااح 

باید ی کم جمع جور کنم خودمو 

این تایم ی کم جسم و روحمم آروم بگیره 

ای وی آف آخرم اینقدر دکتر بهم امید داده بود فکر میکردم حتما مثبته واسه همین تا مدتی افسرده شدم

خداروشکر 💚 🩷 ان شالله ما هم مامان میشیم من الان وضع مالیم افتضاااااح باید ی کم جمع جور کنم خودمو ا ...

عزیزم اول روی ذهنت کار من

برو باشگاه

حتما سالم خوری کن.خیلی تاثیر داره روی روند بارداری

نگران نباش پولش رو خدا می‌رسونه

منم دوست دارم بچه سرپرستی بگیرم همسرم راضی نیس

مردا سخت ترن تو پذیرش این مسئله 

من خودم از اینکه تو خانواده و فامیل شاید کسی بخواد بچه ناراحت کنه میترسم ولی می‌دونم اونقدر قوی هستم که به کسی این اجازه ندم یا اگه کسی خواست ناراحتش کنه شرایط مدیریت کنم 

اما مسئله احساسی همسرم که بچه خودش میخاد و امید داره نمیتونم کنترل کنن