2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستور پختش رو میگی؟

مامانم درست میکنه.عدس پخته شده رو با پیاز خام چرخ میکنه سینه مرغ ریش  شده با نک و فلفل مثل فلافل گرد گرد تو روغن سرخ میکنه ببخشید دیگه دست و پا شکسته توضیح دادم

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋

اگه به خودم بود شام نمیخوردم 

ولی هم نی نی دارم هم شوهر شکمو 😁😂

من لوبیا پلو میپزم 😬

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
توضيح لطفا 😊

من انواع سبزیجات (کلم بروکلی، گل کلم، کدو، لوبیا سبز، جوانه ماش، فلفل دلمه ای، قارچ، سیب زمینی، سیر، پیاز، ذرت وهویج) رو میریزم تو قابلمه

چندتا گوجه رو پوست میگیرم، تو مخلوط کن پوره اش میکنم، میریزمش روی سبزیجات توی قابلمه، اویشن وزردچوبه وفلفل سیاه ونمک میزنم، میذارم میپزه

مزه اش عااااالیه

خیلی هم پرخاصیت وکم کالریه

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک