امروز ناهار اینجا بودن برادر زادم پاش خودد به لیوان دوغ چپه شد اینقدر گرفت بچه رو زد بچه قرمز شده بود گفتم الان میمیره ۹ سالشه هی ام میگف پدر سگ مگه کدری فرش ببین فحش میداد تحصیل کرده ام هست خیر سرش من فقط رفتم جلو گفتم نزن اشتباه کرد قول میده دیگه تکرار نکنه میگفت تو نمیدونی این چقدر گاو شده جلدی خودش میگفت باید کتک بخوره دخالت نکن
متنفرم از کسایی که وقتی میری خونشون بچه شون میزنن از صد تا فحش بدتره
البته این مهمون بوده ، ولی موافقم آدم همه چی کوفتش میشه
تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین
بیین کار ب اشتباه زن داداشت ندارماما گاهی وقتا واقعا دست خود ادم نیست . از ی جایی دلش گرفته منتظر ی ...
نظرمن اینه اینجور وقتا خودش بزنه بجای اینکه سر بچه خالی کنه
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
تنها چیزی ک میدونم اینه پشت این رفتارش ی چیزی هست وگرنه الکی بچه خودشو نمیزنه یا از طرف برادرت تو فش ...
یا هم تو بچگی اینقدر کتک خورده عقده شده حالا یک ضعیفتر گیر آورده عقده هاشو خالی میکنه 🤦 در هر صورت درگیر مشکلات روانی و باید تحت درمان قرار بگیره وگرنه این زنجیره مثل ویروس ادامه پیدا میکنه ! هیچ توجیحی برای کتک زدن درست نیست
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦