2777
2789
عنوان

بنظرتون پونصد بدم پدرشوهرم یه تومنم بزاره روش

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 21 پست
یعنی اینجوریه که زمینه چسپیده به باغ ماست پدرشوهرم نمیخاد کسی بیاد بچسپبه به باغ ما برای همین به شوه ...

چه پدرشوهر خوبی داری.. اگه ب من یکی اینجوری پیشنهاد بده با کله قبول میکنم.. طلارو خرد خردم میشه گرف ولی باغ و زمین و خونه رو نمیشه خرد خرد خرید... طفلی از خودش یه تومنم میزاره ب اسمتونم میزنه بعد شما بخاطر پانصد تومن دو دلی ک بخری یا نخری!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پدرشوهر خوبی داری.. اگه ب من یکی اینجوری پیشنهاد بده با کله قبول میکنم.. طلارو خرد خردم میشه گرف ...

اره خدایششم ولی زمین زیاد داریم اخه من اینهمه باغ و زمین میخام‌چیکار طلا میخاستم 

اره خدایششم ولی زمین زیاد داریم اخه من اینهمه باغ و زمین میخام‌چیکار طلا میخاستم

تو نمیخای ک... برای آینده بچه هات حتما لازم میشن.. دارایی و برازندگی... الان من خودم دوتا خونه دارم ب چه کارم میاد دوتا خونه؟؟  توو یکیشم میتونم زندگی کنم.. میخرم چون بچه دارم.. بچمم آینده باید داشته باشه... سختیاش مال ما پدر مادراس.. استفادش برای بچه هامونه..