2777
2789
انشاالله که هر چی برای هر کی میخوایم خدا اول ده برابرشو به خودمون بده عزیزم،شما الان منو ریپلای کردی ...

تازه هنوز ازدواج نکرده زیر سقف نرفته اظهار فضل رو برای رفیق هات نگه داری بهتره

باشه اول بار من ریپلای کردم شما روای کاش چشمات و باز کنی

الان که تو داری رگباری ریپلای میکنی،خدا بهت آرامش بده انگار حالت خیلی بده

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هزااار بار دیگم برگردم عقب حاضر نیستم سنتی ازدواج کنم که هر کی از راه رسیدو راه بدم تو خونه که تو ...

ربطی نداره. من سنتی ازدواج کردم. از قضا طلاق هم گرفته‌ام...که طلاقم به خباثت طرفم ارتباط داشت و نه خواستگاری سنتی...

اما فقطططططط دو تا خواستگار راه دادم تو خونه از خیل عظیم خواستگارام... آدم بررسی میکنه و اگر شان خواستگار هماهنگی نداشته باشه اصلا راهش نمیده!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ربطی نداره. من سنتی ازدواج کردم. از قضا طلاق هم گرفته‌ام...که طلاقم به خباثت طرفم ارتباط داشت و نه خ ...

دقیقا ...ولی اینکه بگی فلان ازدواج قطعااا بده درست نیست،تو هر دوش بالاخره موفق و ناموفق هست .

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

ربطی نداره. من سنتی ازدواج کردم. از قضا طلاق هم گرفته‌ام...که طلاقم به خباثت طرفم ارتباط داشت و نه خ ...

دوستی های دوزاری و خیابونی اگه ۹۰ درصدش طلاقه ازدواج های سنتی با شناخت ۳۰ درصدش طلاقه

هنوز چهارسال از زندگی نکرده توصیه میکنن بقیه هم برن دنبال دوستی

من داداشم دنبال زن میگرده.اگه خوشگلی زن داداشم بشو😅

خوشگل ک هستم اما زیاد ن ینی معمولی رو ب بالام خیلیا گفتن خوشگلم 

و اینک ن دگ توفهمیدی خواستگار ندارم ضایعه🤣🤣🤣

شما ماهیانشالله یه بخت خوب قسمتتون بشه که لایقش هستید

ممنونم عزیزم. مگه منو میشناسی؟!

واقعا دیگه برام تموم شده است. امیدی نیست برام

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ممنونم عزیزم. مگه منو میشناسی؟!واقعا دیگه برام تموم شده است. امیدی نیست برام

دنبالتون میکنم

از شخصیتتون خوشم میاد

احساس میکنم خیلی قوی و خودساخته هستید

خداشناس و با شعور 

انشالله همیشه در راه هدایت بمونید انگار دارید امتحان میشید

خدا کمکتون کنه

گند همه جا رو برداشتهدوستی دوستی راه انداختن ترویج هم میدن

دوستی هیییییییییچ.

میگن رابطه جنسی، شما بخون "زنا" جزوی از دوستیه!!!!!

دوستی هیییییییییچ.میگن رابطه جنسی، شما بخون "زنا" جزوی از دوستیه!!!!!

تازه میگن ازدواج سنتی شما رو مثل کالا میدونن و برانداز میکنن

نمیدونم دنیا چرا وارونه شده

ارج و قرب خانم ها اصلا ازبین رفته برای به دست اوردن یک زن تلاشی نمیکنن مردها

چون دخترها برای دوستی خیلی در دسترس هستند ،مفتن ،ارزونن

دنبالتون میکنماز شخصیتتون خوشم میاداحساس میکنم خیلی قوی و خودساخته هستیدخداشناس و با شعور انشالله هم ...

ممنونم. لطف داری. بله ان شاء الله که هدایت بشم و در راه هدایت بمونم. لطفا دعام کن اگر دوست داری. خدا خیرت بده.

ممنونم. لطف داری. بله ان شاء الله که هدایت بشم و در راه هدایت بمونم. لطفا دعام کن اگر دوست داری. خدا ...

حتما 

امام زمان یاورت باشه دوست قدیمی

همه مون رو خدا هدایت کنه