2777
2789
مجردی بهت سخت میگذره؟منظورم خونه باباته

نگا مثلا مسافرت نمیبرن من تنهاییم نمیبرن شونزده ساله مثلا شمال نرفتم 

یا بیحوصلن خانوادم 

مامان بابا همش بحث های چرتوپرت حوصله ندارم واقعا 

نیاز جنسی دارم 

دوست دارم خودم خانوم خونه بشم بخدا ی اشپزی بکنم مامانم انقدددد دادوبیذاد میکنه ک اونکار نکن اونکار کن ک خسته میشم اصلا هیچ کاری نمیتونم بکنم دلم زده 

دوستام همت از ازدواجاشون میگن حسرت میخورم دوست دارم بچه بیارم دکتر گفته اگ بچه زود تر بیاری بهتره 

نگا مثلا مسافرت نمیبرن من تنهاییم نمیبرن شونزده ساله مثلا شمال نرفتم یا بیحوصلن خانوادم مامان بابا ه ...

عزیزم من میگم دختر از ۲۵ سال دیگه سن ازدواجشه و خب توام سنت خوبه برای ازدواج ولی عجله نکن که فقط بخوای شوهر کنی،ازدواجه خوب آره واقعا خیلی خوبه ولی خدانکنه ازدواج بد بکنی که روزی هزااااار بار آرزو میکنی برگردی به همون دوران مجردیت،خیلی تو انتخابت دقت کن

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چندمین تاپیکیه که امروز برا ازدواج میزنی شمایجور عجله داری انگار 42 سالته نه 24!!!اخه 20 سال بزر ...

هعععی من واقعنی ۴۲ سالمه و مجردم!

تازه ۴۳ سالمه!

البته طلاق گرفتم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من هزااار بار دیگم برگردم عقب حاضر نیستم سنتی ازدواج کنم که هر کی از راه رسیدو راه بدم تو خونه که تو ...

خب شما ازدواج سنتی درست و حسابی ندیدی عزیزم من چه کنم

انشالله خدا ازدواج درست قسمت همه کنه نه عشق های دوزاری

من هزااار بار دیگم برگردم عقب حاضر نیستم سنتی ازدواج کنم که هر کی از راه رسیدو راه بدم تو خونه که تو ...

تازه عقد کردی داری به خانمی که ۱۸ سال از تاهلش میگذره تجربه یاد میدی

خب شما ازدواج سنتی درست و حسابی ندیدی عزیزم من چه کنمانشالله خدا ازدواج درست قسمت همه کنه نه عشق های ...

من نگفتم ازدواج سنتی بده،اول بخون چی گفتن که من چی جواب دادم بعد اظهار فضل کن! البته که کسی که معنی عشق رو نمیفهمه و نمیدونه چیه باید درکش از عشق یه عشقه دوزاری باشه...

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

تازه عقد کردی داری به خانمی که ۱۸ سال از تاهلش میگذره تجربه یاد میدی

کسی بر مبنای اینکه ۱۵ سالگی ازدواج کرده یعنی خیلی میفهمه؟!

من نگفتم ازدواج سنتی بده،اول بخون چی گفتن که من چی جواب دادم بعد اظهار فضل کن! البته که کسی که معنی ...

انشالله همون یه بار با دوستی تا اخرش بری نه هزاربار

من با استارتر حرف میزدم شما چی برداشت کردی و جواب منو دادی مهم نیست عزیزم

رابطه داشتن با ازدواج کردن با هم در تداخل نیست به هرحال رابطه دوستی نیاز به رابطه جنسی داره

😑😑😑😑

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
انشالله همون یه بار با دوستی تا اخرش بری نه هزاربارمن با استارتر حرف میزدم شما چی برداشت کردی و جواب ...

انشاالله که هر چی برای هر کی میخوایم خدا اول ده برابرشو به خودمون بده عزیزم،شما الان منو ریپلای کردی منم جوابتو دادم بلد نیستی اول یاد بگیر بعد بگو داشتی با کی صحبت میکردی البته که اینجا تبادله نظره هر کسی نظرشو میگه .

انشاالله که هر چی برای هر کی میخوایم خدا اول ده برابرشو به خودمون بده عزیزم،شما الان منو ریپلای کردی ...

باشه اول بار من ریپلای کردم شما رو

ای کاش چشمات و باز کنی