شاید مثل من چند ساله لباس نخریده ،شمایی که هر فصل لباس میخرین شاید تعجب کنین اما من خودم دو سه ساله ...
آره اگه بخواد
لباس زمستونی
لباس بهاری
لباس مجلسی بخره ۳۰ تومن زیاد نیست
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
من یه بوت خریدم ۱۰ میلیونولی به جاش تا ۱۰ سال میتونم بپوشمش و شیکه بهتر ازینه بوت بخری ۱ میلیون دو ...
آره من اگ بیاد دستم اول دندون بعد لباس و محصولات پوستی میخرم طلا باید پول زیاد داشته باشی