2777
2789

لباس طلا میخوای بخری؟ چقدر عجیبید

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰ میل برا لباس خیلیه خداییمن بودم اپل واچ میخریدم یا میزاشتم رو گوشیم

چند روزپیش رفتم لباس گرفتم باورکن ۳ دست لباس گرم و یه هودی و ۱ پالتو گرفتم شد ۱۴میلیون تمن دلار چون رفته بالا قیمت لباس هام رفته بالا پارسال همین هارو میشد با ۷ تمن بخرم

۳۰ میل برا لباس خیلیه خداییمن بودم اپل واچ میخریدم یا میزاشتم رو گوشیم

کی گفته خیلیه ی بوت ۵ تومن ی کیف ۲ تومن بلوز شلوار ست بیرون حداقل ۶ تومن ،از قیمتا بی خبرین؟۳۰ملیون پولی نیست برا لباس

فدای سرت😘

یه ترنچ کت گرفتم ۲۸۰۰

یه هودی گرفتم جنسش خیلی خوبه چرمه بعد ست زیرش هم داره هم هدیه هم شلوار ۲۲۰۰

بعد اون ۳ دست لباسی هم که گرفتم کلا ستن زیر هم ،هم میشه برا دانشگاه پوشید هم برا این ور اون ور 

تازه هنوز دستکش نخریدم🥺😂😐🙂🫰

یه ترنچ کت گرفتم ۲۸۰۰یه هودی گرفتم جنسش خیلی خوبه چرمه بعد ست زیرش هم داره هم هدیه هم شلوار ۲۲۰۰بعد ...

مبارک باشهههه به شادی بپوشیشون😍

اون هودیه باید چیز خفنی باشه😎

برا دستکش عجله نکن انگار هوا قصد سرد شدن نداره😁

مبارک باشهههه به شادی بپوشیشون😍اون هودیه باید چیز خفنی باشه😎برا دستکش عجله نکن انگار هوا قصد سرد ش ...

مرسی عزیزم سلامت باشی آره سِت هودیه خیلی قشنگه خودم بیشتر از همشون خوشم از این اومده ،نه هنوز نگرفتم دستکش امروز به مادرم گفتم قراره بهم پول بده برم بخرم آخه خودم بی پولم 😭😂🫰