2777
2789
عنوان

سینه ندارم😭جوشه جووووش🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت قدر بدون انقد طعنه شنیدم بخاطر سینه کوچولو

منم انقد طعنه شنیدم برا سینه بزرگ من خیلی دیگه بزرگن و مجردم هستم اصلا ضااایغ😂 

بابا هر کی هر چی ندارع رو میخواد بیخیال

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

طبیعی فک کنم بزرگ نمیشه دیگه رشدش متوقف شده میگن سینه مرغ و فلفل دلمه ای تاثیر داره ، دختر داییم ازدواج کرده بچه هم شیر داد ولی اندازش با دوران مجردیش فرق نکرده ، ولی واسه بعضیا میگن بزرگ میشه 

ورزش های مخصوص داره ولی منم سینه هام کوچیک بود و جوری بود ک وقتی رفتم لباس پرو کنم، س و تی ن نبسته ب ...

ماساژ مخصوص یعنی و ماساژی چند ماه بعد نتیجه میده 😕 منم عروسیه چند ماه دیگه هر موقع به این فکر میکنم بعد عروسی قرار اون اسفنجی لعنتی در بیارم  کلی خجالت میکشم پیش شوهرم الان هم دیده گفت بعد عروسی بریم دکتر شاید بزرگتر سه 

الان کلی بهت درخواست دوستی میدن

😂😂😂😂

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

شوهرت چیزی نمیگه

انقد گفت که کچلم کرد تو رابطه دیگه به سینه هام نگاه نمیکنه ولی گور پدرش خودش هم همچین مالی نیست مرتیکه کوتوله

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
منم انقد طعنه شنیدم برا سینه بزرگ من خیلی دیگه بزرگن و مجردم هستم اصلا ضااایغ😂 بابا هر کی هر چی ندا ...

خخخ ولی تو کتم نمیره سینه بزرگ عالیه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
من پروتز کردم راضیم ولی هزینش بالاس

منم میخوام پروتز کنم از نقاهت بعدش میترسم چون بچه هام کوچیکن. چند روزه سرپا شدی شما‌؟ شبم موندی بیمارستان؟ 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖