2777
2789
عنوان

سینه ندارم😭جوشه جووووش🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 93 پست

بابا خدا رو شکر کن 

من ۸۵ آن به خدا از کت و کول افتادم😑😑😑

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش های مخصوص داره 

ولی منم سینه هام کوچیک بود و جوری بود ک وقتی رفتم لباس پرو کنم، س و تی ن نبسته بودم یعنی نداشتم چیزی ک ببندم(تو عقد با مادرشوهر و زن دایی شوهر رفتیم تو بازار دور بزنیم ی لباسیو دیدم خوشم اومد)

زن دایی بیشعورش تا لباسو ت. تنم دید، گفت چه سینه هات کوچیکن

چقدر بدم اومد

از اون موقع 6،7سال میگذره و من سینه هام 80روهم رد کرده ونده و ولو شده بعد دوتا زایملن و دوتا شیردهی سینه ها چند برابر میشن خسالت راحت،خصوصا ماساژ های مخصوص😁

نگران نباش

من تو عروشیم برای بزرگ دیده شدن سینه ام ب هرکدوم 4تا کاپ گذاشتم تا اندازه بشه 

الان کاپ نزاشه گندس

اتفاقا دلم سینه سفت مسخواد،بغد زاسمان،سینه ها شل و ولو میشن اصلا خوب نیس 

بابا خدا رو شکر کن من ۸۵ آن به خدا از کت و کول افتادم😑😑😑

خوشبحالت قدر بدون انقد طعنه شنیدم بخاطر سینه کوچولو

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

عزیزم ماشاالله به قدت  والا من هر چی قد بلند دیدم سینه هاش کوچیک بودن.

خواهر جان منو چی میگی کم کم میخوام زایمان کنم دو تا سینه به زووور سایز ۷۵ میخواد رونمایی بشه واسه همه  

ببین به نظرم باشگاه اثر داره .ماساژ سینه اثر داره.بعضی دمنوشا اثر داره.تو این راها رو برو.بعد از ازدواج هم باز خیلی بزرگتر میشن.

من دقیقا قبل از ازدواج هیچی هیچی نبودن فقط دوتا دکمه الانه که یه مقدار برجسته تر شدن