2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی میشه بیاین واقعا گرفتار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بااین وضعیت ذهنت بشین خونه چ کاریه بری وسط مردا کار کنیجلب توجه میکنی ملت ب گناه میوفتن

آخه به تو چه ربطی داره تو هر تاپیکی سرتو میندازی میای تو بعدم با استارترش اینجوری حرف میزنی ؟؟؟؟

شعور و سواد داشتی نوشته بود خانومای مذهبی بیان ...

پست های سمی تو همه جا باید ببینیم

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

شما بااین وضعیت ذهنت بشین خونه چ کاریه بری وسط مردا کار کنیجلب توجه میکنی ملت ب گناه میوفتن

چرااخه همه چیو قاطی هم میکنید؟ 

وقتی توموقعیتش نبودی،  نمیتونی درکش کنی و معلومه شروع میکنی به حاشیه بردن. 

مسئله اش بین مردها کار کردن نیست. 

مسئه اش اینه دوبار سرویس رفتن و اومدن و طول کشیدن و اذیت شدن و موذب شدنش بین همکاراش هست. 

طرف نمیدونه ایشون مورد شرعی داره و برای هرنماز باید جدا وضو بگیره. ممکنه فکر کنه بادشکم از ش خارج شده. یاهرچی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نخیر. تا ده روز حیضه. بیشتر از ده روز طول بکشه میشه استحاضه.

عزیزم ببینید این درست نیست 

چون منم فکر میکردم اینه اما میگه اگه خانمی قبل ۱۰ روز پاک بشه اما بعد غسل لک ببینه قهوه ای باید برای هر نماز وضو بگیره 

عزیزم در هیچ جای دنیا کسی اجازه نداره به عقاید دینی بقیه بی احترامی کنه وقتی بهتون آسیبی نمیزنه 

شما از روشن فکری سقوط کردید و رفتید توی تاریک فکری

چه ربطی داره آخه به شما به بار استاتر گفت نظر نده دیگ لازم نیست همه جا نظر بدی 

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

@niniyar‍

کاش به پست های خودتم تو تاپیک مهدیه رسیدگی میکردن .

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

عزیزم ببینید این درست نیست چون منم فکر میکردم اینه اما میگه اگه خانمی قبل ۱۰ روز پاک بشه اما بعد غسل ...

نخیر تا ده روز حیض حساب میشه. بعد از ده روز استحاضه اس. از یه استاد احکام هم حتما بپرسید. 

آخه به تو چه ربطی داره تو هر تاپیکی سرتو میندازی میای تو بعدم با استارترش اینجوری حرف میزنی ؟؟؟؟شعور ...

اینا خودشون یه نفر ب عقایدشون توهین کنه یه جوری سلیطه میشن که نگو 

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨