2777
2789
عنوان

با دوستم بحثم شد سر عقایدمون

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 23 پست

وقتی دو نفر ادم نمی تونن علایق همدیگه رو بپذیرن دوستی بینشون معنایی نداره 

ارتباط شما و اون خانم دیگه دوستی نیست

ولی نظر من در مورد مناسبت ها و مناسک اینه که فقط آنهایی که با فرهنگ و رسوم کهن خودمون مرتبط هستن رو می‌پسندم.

هالوین یا پیاده روی، هیچکدوم ارتباطی به سرزمین من ندارن.

ولی حالا هموطن من برای اینکه بهانه ای برای خندیدن و شادی داشته باشه هالوین رو با هزینه شخصی خودش "و نه یک ریال از بیت المال" جشن بگیره چه ایرادی داره؟ 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

وقتی دو نفر ادم نمی تونن علایق همدیگه رو بپذیرن دوستی بینشون معنایی نداره ارتباط شما و اون خانم دیگه ...

ببخشید عزیزم منم دارم میرم کربلا یا از امام ها  جواب گرفتم نذرشون کردم جواب داده از بیت المال؟؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم منم دارم میرم کربلا یا از امام ها جواب گرفتم نذرشون کردم جواب داده از بیت المال؟؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم،  وقتی با هزینه شخصی خودت میری نوش جووونت 

منظور من برگزاری مراسم هایی هست که بودجه عمومی رو خرجشون میکنن. اونجا من و شما میتونیم اعتراض کنیم و از برگزاری شون ناراضی باشیم

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

متاسفانه هنوز درکی از این موضوع ندارن که امام حجت خداست و مختص ب ی منطقه نیستن اگر بین اعراب هستن بخاطر جهالت اون قوم هست 

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

نه عزیزم، وقتی با هزینه شخصی خودت میری نوش جووونت منظور من برگزاری مراسم هایی هست که بودجه عمومی رو ...

همه ی مراسمات مذهبی توسط مردم یا خیر انجام میشه. فرضا ، یک درصد از بیت المال خرج بشه ، این وظیفه ی حکومته. 

مثل وقتی که اتوبان میسازه. دین رسمی کشور اسلامه وظیفه داره شرایط رو مهیا کنه. (هر چند اون بالا هم گفتم این مراسمات از جیب و هزینه ی خود مردمم)

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

همه ی مراسمات مذهبی توسط مردم یا خیر انجام میشه. فرضا ، یک درصد از بیت المال خرج بشه ، این وظیفه ی ح ...

خیر عزیزم. وظیفه حکومت توزیع مساوی منابع و سرمایه های کشور بین تک تک شهروندان هست. کی گفته من و شما چون مسلمان و شیعه هستیم از ثروت های مملکت سهم بیشتری داریم ؟ ضمنا ، وقتی خودشون میگن اینقدر بودجه برای فلان مراسم اختصاص دادیم، وقتی از نیروی نظامی تا پزشک و اشپز و راننده و ... ماموریت میگیرن و فرستاده میشن برای اونجا و بعد حق ماموریت شون از بودجه عمومی پرداخت میشه،  دیگه هزینه مردمی و خیریه و نذری نداریم 

اگه بدون تعصب به قضیه نگاه کنیم می‌بینیم که از بیخ و بن اشکال شرعی داره 

خیر عزیزم. وظیفه حکومت توزیع مساوی منابع و سرمایه های کشور بین تک تک شهروندان هست. کی گفته من و شما ...

با این حساب الان مرفه نشین ها سفارتخانه ها...  بیشترین امکانات رو دارن بیشترین استفاده از منابع آب و برق و گاز رو داره مثلا استخرهاشونو با منابع گازی که جزو  بیت المال و یارانه ای هست  گرم می‌کنن ...و هزارتا خرج مخصوص این آدمهای پولدار که هیچوقت اکثر مردم بهره ای ازشون ندارن معمولا مالیات درست حسابی نمی‌دن و هزارتا خرج دیگه که بصورتهای مختلف براشون هزینه میشه و همیشه هم زبونشون درازتر از بقیه ی مردمه  احیانا بابت این جور خرج‌ها احساس ناعدالتی نمیکنی احساس نمیکنی اشکال شرعی داره فقط برای یه پیاده روی اربعین که اکثرش از نذورات مردمیه و بودجه فرهنگیه و چند میلیون زایر رو شامل میشه یکدفعه احساس تکلیف کردی 

وقتی دو نفر ادم نمی تونن علایق همدیگه رو بپذیرن دوستی بینشون معنایی نداره ارتباط شما و اون خانم دیگه ...

هالووین هیچ نسبتی با ما نداره ولی اربعین جزو اعتقادات مردم ایرانه و بااااید حکومت امکانات و امنیت رو براشون فراهم کنه، برای همین مردم قراره خرج بشه، تا دیروز میگفتید فلسطین و لبنان به ما چه؟ نباید خرج اونا بشه، حالا که همین مردم یه سفر میخوان برن از شدت ناراحتی نمیدونید چی بگید، من ندیدم مردم بگن دولت بهشون پول داده و سفر رفتن! همه با پول خودشون میرن، اون وسط یه مراسم بزرگ  رو خبرگزاریها پوشش میدن یه عده این وسط ناراحت میشن!  نمیدونن چطور برعلهش حرف بزنن که تعطیل بشه😒  بدون مردم عاشق امام حسینن و هیچ وقت این مراسم تعطیل نمیشه، مگر در شرایط جنگی، تمام 

شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!              علی کریمی دزد جیب خواهر، به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید