2777
2789
عنوان

صحبت با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 40 پست

اول از همه سعی کن با ارامش حرف بزنی ن با دعوا و ن با بغض

خیلی منطقی و ریلکس

دوم سعی کن برا خودت بارها تکرار کنی و تا جایی ک میشه سناریو بچینی و احتمال بدی اون چ جوابی میده تو چ جواببی اماده کنی

و در کل دست حق ب همراهت

بعدا اگ حال کردی بیا خبر بده

منم پارسال چنین روزایی بعد ۸ سال یکم حرفای دلمو زدم اما خیلی تمرین کرده بودم و خیلی مظلومانه گفتم یعنی انگار کاملا در لفافه حرفم رو زدم بماند ک مطلب رو گرفت. و نارتحتم شد ولی باز من تلاشم رو کرده بودم ک خیلی رک نگم و واقعا وقتی برا شوهرم گفتم خیلی خوشش اومد و گفت تو خوب گفتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا با دو نفر صحبت کردم حرفامو آروم زدم اما داستان شد . خیلی بستگی داره طرف مریض باشه یا نه . صحبت کردن و رفع مشکل فقط مال ادم سالمه رو مریضا جواب نمیده. با ادم درست و حسابی  هم مشکلمو مطرح کردما اونا خیلی منطقی پذیرا بودن حل شده . 

به نظرم نگو .آدم یا اون لحظه میگه یا اگر گذشت باید بگذره

آخه اون همش این حرفها رو تکرار کرده تو این چند سال

چند بار همین چند روزه ک خونمون هست گفته،

دیگ چقدر سکوت کنم 

برو خدا به همراهت تو دلت نگه ندار من مشکل اعصاب و روان پیدا کردم همش تو خونه پانیک میشم با اینکه تون ...

منم چون دارم افسردگی میگیرم از دست حرفهاش

حس میکنم نگم دق میکنم

وای چرا؟؟؟؟

ببین هرکاری که میکنی باید قبلش سبک سنگین کنی 

که چه سودی برام داره ، مادرشوهرتو تحلیل کنی بگی اگه بگم مثلا میخواد برام چیکار کنه 

اگه هم برای اینکه مثلا حال خودتو خوب کنی ، باید بدونی با افشای خودت حالت خوب نمیشه و اثرش کوتاه مدته

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
اول از همه سعی کن با ارامش حرف بزنی ن با دعوا و ن با بغضخیلی منطقی و ریلکسدوم سعی کن برا خودت بارها ...

وای خیلی سخت شد

حالا باید بشینم دوساعت فکر کنم که چطور بگم با سیاست پیش بره

وای خیلی سخت شدحالا باید بشینم دوساعت فکر کنم که چطور بگم با سیاست پیش بره

خب برا شروع بحث حداقل ی تفکری کن حالا شاید اصلا جور دیکه پیش بره اما تو حرفایی ک تو دلته رو باید حسابی فکر کنی ک بهترین حالت بگی