2777
2789
عنوان

بچه ها یه مسئله ای

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 24 پست
خودت یا خواهرت فرقی نمیکنه کاملا مشخص بود دروغه کدوم کشور دبیرستان بورسیه میده آخه بعد فقط اونجا که ...

همین یعنی به این مسئله فکر نکرده که کدوم کشوری برای دبیرستان بورسیه میده .. این اوسکول بازی هاش منو داره دیوونه میکنه ..

یه مدتم تو پینترست زر های فیک میزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قفل کن

میخوام کلا ازین سایت در بباد بیرون 

این گوشی زاپاسم بود گفتم اگه بدم دستش یکم بازی  کنه چیزی نمیشه  از طریق  منو دوستم با بی تی اس آشنا شد الان فقط سودای کره در سر دارد

خواهرتم عین خودت تایپ‌میکنهگمشو احمق بیشعور

خواهرمه عزیزم کسی که بهش یاد داده با گوشی کار کنه منم

اگرم منظورت اون چند تا نقطس باید بگم که این کارم دختر خالم بهش یاد داده بود تایپ کن قبلا ستاره میزاشتم باهم ست کنیم الان بزرگ تر شدیم نقطه میزاریم  

خودت یا خواهرت فرقی نمیکنه کاملا مشخص بود دروغه کدوم کشور دبیرستان بورسیه میده آخه بعد فقط اونجا که ...

عزیز میگم اینجا کسی هست به این مسئله رسیدگی کنه من بتونم یا تاپیک ها را پاک کنم یا بیام بیرون ازین سایت

عزیز میگم اینجا کسی هست به این مسئله رسیدگی کنه من بتونم یا تاپیک ها را پاک کنم یا بیام بیرون ازین س ...

تو گوگل بزن نی نی یار حذف تاپیک اونجا توضیح داده چه جوری میشه حذف کنی

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

نه عمم واقعا اونجاس مدیریت مالی خونده ..داداشم هم یک سالی میشه درسش تموم شده برگشته .. اونم بورسیه گ ...

باشه شما اصلا کل قوم و خویش شما اونجا ولی به اونا ربط نداره که بخواد واسه ی بورسیه شما کاری کنه یا نکنه

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

باشه شما اصلا کل قوم و خویش شما اونجا ولی به اونا ربط نداره که بخواد واسه ی بورسیه شما کاری کنه یا ن ...

نه منظورم این نیست 

والا دیگه موندم الانم خودشو تو اتاق حبس کرده