2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک کلا شوهرم ادم احساساتیه

دو از خانوادش دوره

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

خیلیا مدل شوهرشونه

بعضی آقایون شخصیت وابسته دارن 

خواهر من نه غذای هاصی درست میکنه نه به خونش میرسه‌ نه به خودش‌ . اخلاقشم جالب نیست و همیشه با همه دعوا داره ولی شوهرش نمیتونه یه لحظه دوریشو تحمل کنه‌ مدام ابراز علاقه میکنه و زنگ میزنه .  کلا شوهرش شخصیت وابسته داره و به نوع اختلال روانشناسیه

من خودم اخلاقم خوبه و خیلی هواشو دارم همه لحاظ روحی و مالی ولی اونجوری ک باید و دوس دارم دوستم داشته ...

یه پیشنهاد 

یمدت تو همه چی عالی هستی باش

ولی توجه مستقیم تو از روی اون بردار بزار روی خودت 

به نظرم اینا آپمهای خوبی ان و عاشق بودن رو دوست دارن 

فقط همین 

و الا ما کاری نمی کنیم 

همسر من آدم خیلی خوبیه و دوست داره عاشقانه زندگی کنه ذات خوب مهمه

و الا شما بهترین هم باشید همسرت سر به راه نباشه هر کاری هم بکنی فایده نداره

رابطه خوب آشپزی خوب پرانرژی بودن شوهرم همیشه از این موردام تعریف میکنه

شوهرت اگه آدم نبودا هیچکدوم به چشمش نمیومد قدرشو بدون

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤