2777
2789
عنوان

بنظرتون خودم باپدرشوهرم صحبت بکنم راجب دادن حق وسهم شوهرم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 47 پست
اختیار اموال شونو دارنخودتونو کوچک نکنید چون جواب منفیهچرا قسط و بدهی دارین شغل همسرتون چیه وظیفه هم ...

توشرکت کارمیکنه وحقوق پایینی داره پدرشوهرم درامدش عالیه وبهمه کمک کرده بایدبماکمک کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل من اینه باماشینی که من باگذشتن ازطلاهام خریدم میره باهاش بهشون خدمت میکنه ومنم ماشین میفروشم وط ...

ماهم جور دیگه تجربه کردیم عزیزم هرجا گیر پول بودن قرض دادیم کارشون راه افتاده درعوض هرجا خاستیم حرکتی بزنیم سنگ اندازی وتبانی کردن تا نتونیم اون کارو کنیم شوهرت باید بفهمه خانوادش چجورین و اون باید جلوشون وایسه 

راضی نمیشه بگه واگه نگه من واقعن دیگه صبرم تاته رسیده شوهرم 40سالش پس کی دیگه میخوادحقشوبگیره بادرام ...

چه ربطی داره شاید دوست نداره الان حقش و بگیره بعدشم اونا اختیار مال خودشونو دارن

توشرکت کارمیکنه وحقوق پایینی داره پدرشوهرم درامدش عالیه وبهمه کمک کرده بایدبماکمک کنه

ببینید بایدی در کار نیست 

شما ناراحتی ماشینتونو استفاده میکنن 

خب اسنپ میگیرن من بعد 

فقط شما از چشم همسرتون هم میفتی 

دیگه خود دانید 

فکر دو روز بعد هم بکنین

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

به نظرم حرفی از بقیه بچه ها نزنبگو خیلی درگیر قسط و وام هستیم به زور میرسونیم اگه میتونید یکم کمک کن ...

همچین ادمایی حتی اگه بچشون دور از جون به گدایی هم بیوفته ذره ای براشون اهمیت نداره گلم انشالله هیچکس همچین چیزاییو از طرف خانوادش تجربه نکنه که خیلی غمگینه

اگه روشو داری بگو حقه شوهرته که اونارو ببره دکتر ولی ارث واسه بکی دیگه باشهاما اگه پولدارن ماشین چرا ...

ماشین دارن چندتاتوخونشون ولی مایه شهردیگه هستیم بایدباماشین خودمون بره دنبالشون بعدباماشینشون ببرتشون دکترپدرشوهرموبرادرشوهرموکه ماشینش داده دست زنش

ببینید بایدی در کار نیست شما ناراحتی ماشینتونو استفاده میکنن خب اسنپ میگیرن من بعد فقط شما از چشم هم ...

برام اهمیتی نداره شوهرم میدونه خانواده اش حقشوخوردن وخودشم میگه خودت بگوبهشون

پدرشوهرت کور ک نیس خودش باید کمک کنهتوم خودتو دخالت نده.منم ب همه ارث دادن ب شوهرم ن مریض شن نگاهشون ...

ولی باور کن همون روزم باز همین شوهرای ما بدردشون میخورن منکه بارها دیدم از دلسوزیش سواستفاده کردن برا رسیدن به خواسته هاشون 

چه ربطی داره شاید دوست نداره الان حقش و بگیره بعدشم اونا اختیار مال خودشونو دارن

مگه به دوست داشتن اونه منم نبایدبهش طلامیدادم چون وظیفه ایی ندارم زن طلابفروشه ولی برای زندگیم فروختم

ولی باور کن همون روزم باز همین شوهرای ما بدردشون میخورن منکه بارها دیدم از دلسوزیش سواستفاده کردن بر ...

شوهرم قبلا همین بود 

الان سرد شده 

فقط ۲ ساعت سرمیزنه و میا 

فراموشی کیمیاست

راجع به دکتر بردن خب نبرید مگه مجبورش کردن ؟.راجع به پول دادن وقتی شعورش نمیرسه به همه یکسان بده کاریش نمیشه کرد واقعیت تا وقتی زنده ست اختیار امدالش رو داره . البته میگی محبوب نبودی توی خانواده ، میتونه دلیل مهمی باشه این موضوع .