2777
2789
عنوان

از یه فیزیوتراپ پرسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در صورتی درآمد خیلی بالا میده که خودت کلینیک داشته باشی و دستگاهش رو بخریوگرنه با کار کردن تو بیمارس ...

بدون مطب میتونه هوم ویزیت کنه یعنی بره خونه بقیه یه چیزی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون درامد داره

بدون مطب میتونه هوم ویزیت کنه یعنی بره خونه بقیه یه چیزی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون درامد داره

نه عزیزم

هوم ویزیتش فقط درحد ماساژ و تمرین دادنه

با دستگاه تازه میشه به درآمد بالای ۵۰ رسید

نه عزیزمهوم ویزیتش فقط درحد ماساژ و تمرین دادنهبا دستگاه تازه میشه به درآمد بالای ۵۰ رسید

من شوهر خالم سکته کرده بود یکیو میاوردن براش دانشجو فیزیو بود

چند ساله پیش جلسه ای یک و نیم میگرفت

الانم همینقده اگه طرف پر کار باشه در میاره

اون دانشجو ام با اینجور کارا ۳ واحد خونه خرید بعد فروختشون الان بزرگترین کلینیک شهرمون رو در عالی ترین مکان زد

من شوهر خالم سکته کرده بود یکیو میاوردن براش دانشجو فیزیو بودچند ساله پیش جلسه ای یک و نیم میگرفتالا ...

خب به نظرت چند نفر احتیاج به هوم ویزیت دارن؟

و البته چند نفر حاضر میشن به یه دانشجو کار درمانی بدن؟

فیزیوتراپ بازار کارش دقیقا مثل کاردرمانه

هم میتونه در حد ۲۰ ۳۰ تومن درامد داشته باشه هم بالای ۱۰۰

و دلیل اینکه این چند ساله خیلی سرو صدا کرده هم تبلیغ مشاورا بوده چون قراره دکتری عمومیش هم بیاد

و بچه هاهم چشم بسته میزنن فیزیو درحالی که نمیدونن این کارشناسیه و برای دکتری باید phd بگیرن و این دکتری عمومی نیست

خب به نظرت چند نفر احتیاج به هوم ویزیت دارن؟و البته چند نفر حاضر میشن به یه دانشجو کار درمانی بدن؟فی ...

ببینید الان مدرک دانشگاهی ملاک نیس 

که دکتری عمومی باشه یا نه 

تو کشور ما بیسواد پولدار هست با سواد بی پول هم هست

حقیقتو نمیشه انکار کرد

اگه اینطور باشه که پزشکی و دندون رو هم مشاورا بزرگ کردن

ما پزشک داریم درامدش از آمپول زن کمتر پزشکم داریم اینقد پولداره که نمیدونه چیکارشون کنه

بحث خواستنه که به نظرم الان فیزیوتراپی امکانشو داره خواستنی تر بشه چون پیری زیاد شده و خب همه به خاطر غذاهای شیمیایی اکثرا دچار دردن

ببینید الان مدرک دانشگاهی ملاک نیس که دکتری عمومی باشه یا نه تو کشور ما بیسواد پولدار هست با سواد بی ...

عزیزم میدونم چی میگی ولی همین حرفتم حرف مشاوراست

من دو نفر از دوستای نزدیکم رفتن این رشته و الان انقدر از بازار کارش ناامید شدن که کلا بیخیال شدن و حتی یکیشون این ترمشو مشروط شد

یکیشون پزشکی میخواست و جایی نیورد مجبور شد بزنه فیزیو و الانم ناامیده میگه کاش پشت میموندم

شما بدون کلینیک و دستگاه نمیتونی به درآمد یه پزشک عمومی برسی حتی

و پزشکی و دندون بحثشون فرق میکنه چون شاخه های مختلفی دارن و ۹۰ درصد به درآمد خیلی بالا میرسن

عزیزم میدونم چی میگی ولی همین حرفتم حرف مشاوراستمن دو نفر از دوستای نزدیکم رفتن این رشته و الان انقد ...

عزیزم خداییش دیگه بازار کارش عالیه

ما هم اقواممون که فیزیو هستن درامد بالایی دارن

احتمالا دوستاتون دروغ گفتن

عزیزم خداییش دیگه بازار کارش عالیهما هم اقواممون که فیزیو هستن درامد بالایی دارناحتمالا دوستاتون درو ...

دوست و اقوام نزدیکم هستن😂

باشه عزیزم خودت باید تجربه کنی مسیرش رو تا بفهمی منظورم چیه