2777
2789
عنوان

بخاطر متاهل بودنم روزی نه ساعت درس میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 96 پست
شب زودتر بخواب صبح ها چهار و پنج پاشو یک و دو میخوابی صورتت لاغر میشه کم کم زیر چشماتم گود میفته

دقیقا

ی بار امتحان کردم ولی اون تایم خیلی خوابم میومد بیهوش شدم اصلا

باید رو خودم کار کنم ساعت خوابم اینطوری شه 

ایشالا فردا زود پامیشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمومی ها چی؟ ایرانی برا فیزیک خوب نیست؟

برای عمومی ها فیلم نمی‌بینم

فرمول بیست و میخونم برای عمومی ها 

سلامت و هویت خود کتاب

ایرانی و تاحالا تدریسشو ندیدم راستش

وای جدییمن کنکوریم بخداا تا پارسال کل کلاسمون میگفتن چیکار میکنی انقد پوستت خوبه ، تو عمرم یدونه جوش ...

الهی بگردم🥲

الان بهت بگم برو درستو بخون؟😂

هر رشته ای همونو بخون بابا از زندگیت لذت ببر حوصله داریا انقدر خودتو اذیت میکنی البته موفق باشی

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

اسی منم شرایطم عین توعه دقیقااا .شما صبحا ساعت چند بیدار میشی کلا میشه بگی چجوریه برنامت

خیلی سختهه

ساعت هفت بیدار میشم یکی دو پارتم عمومی تو روز میخونم

خیلی سختههساعت هفت بیدار میشم یکی دو پارتم عمومی تو روز میخونم

میشه درخواست بدم بهت اگه سوالی داشتم بپرسم؟ 

شبا ساعت چند میخوابی اونوقت؟

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

من ۱۶ سالمه ازدواج کردم میخونم برای فرهنگیان تروخدا دعا کنید فرهنگیان بیارم بمیرم برای شوهرم پرستاره ...

مجبور بودی ۱۶ سالگی ازدواج کنی؟چرا اینقد عجله واقعا نوجوونی کردی اصن؟

منم شوهرم همکاری می‌کنه ولی اونم درس میخونه کنارش دیگه نهایت ظرفارو میتونم بگم بشوره

درسته باید تعادل برقرار بشه که به هیچکدوم فشار نیاد بااین وضع نه ساعت درس خوندن در طول روز عالیه . خواهر من مجرده خونه بابام دست ب سیاه سفید نمیزنه نمیتونه اینقدر درس بخونه شما ماشاالله همت داری ان شا... موفق میشی

آینده شغلیش رو دوست ندارم

کار نیست یا ازمایشگاه رو دوس نداری؟

من دختر داییم همین رشته لیسانس  کار نبود براش همه شهرمون گشت هیچی به هیچی 

الان مونده دو راهی از اول بخونه واس کنکور یا ارشد همینو بخونه میترسه باز کسی استخدامش نکنه