2777
2789
عنوان

بخاطر متاهل بودنم روزی نه ساعت درس میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2067 بازدید | 96 پست

ماشالا بهت بخدا 

بهت افتخار میکنم 

من با وجود اینکه نه شوهر دارم نه وظایف خاصی رو دوشمه، بخاطر کمال‌گراییم همش تر میزنم توو ساعت مطالعه ام، مثلا امروز صبح گفتم یه ساعت بخوابم، آلارم هم گذاشتم ولی دو ساعت خوابیده بودم.. و اینجوری شد که بخاطر یه ساعت خواب بیشتر مغزم گفت باید د از فردا شروع کنی امروز از دست رفت 💔😂 

کمال‌گرایی بدترین حالته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۶ سالمه ازدواج کردم 

میخونم برای فرهنگیان تروخدا دعا کنید فرهنگیان بیارم 

بمیرم برای شوهرم پرستاره ولی الان رفته شغل دوم پیدا کرده 😭😭😭می‌خوام زار بزنم  

چرا همه چیز این همه گرون شده 

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

منم رو هشت ساعتم فعلا،باید تمرکز کنیم دیگه کلا هفت ماه موندهتجربی هستی؟

میگم شما اطلاع داری کنکور اردیبهشت فقط مهارت معلمی دینی و هوش و استعداد معلمی منابعش هست؟    یا بقیه اختصاصی؟

میخوام معلم بشم و همچنین مادر 😍😍😍😍خداااااااااکنه چن ماه دیگه تاپیک بزنم  

زیست فرهمند نیاشیمی هادیان فردریاضی کرمیفیزیک شجاعی

عمومی ها چی؟ 

ایرانی برا فیزیک خوب نیست؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

من متاهلم شاغل هم هستم روزی شش ساعت بیشتر نمیتونم بخونم البته فشار نمیارم به خودم تایم خوابم رو کم ن ...

منم شوهرم همکاری می‌کنه ولی اونم درس میخونه کنارش دیگه نهایت ظرفارو میتونم بگم بشوره

ماشالا بهت بخدا بهت افتخار میکنم من با وجود اینکه نه شوهر دارم نه وظایف خاصی رو دوشمه، بخاطر کمال‌گر ...

ی بار با همین حالتم شروع کنی دیگه برات عادت میشه تو هر شرایطی بودی بخونی

منم کنکوری ام و عقدم، یکی میگفت زمانی که درس میخونی و جوش‌ زدی بدون داری عالی پیش میری

وای جدیی

من کنکوریم بخداا تا پارسال کل کلاسمون میگفتن چیکار میکنی انقد پوستت خوبه ، تو عمرم یدونه جوشم نزدع بودم

بعد از تابستون ک شروع کردم درس خوندن مدام دارم جوش میزنمم

نمیدونستم به کنکور ربط داره😂😭

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

من ۱۶ سالمه ازدواج کردم میخونم برای فرهنگیان تروخدا دعا کنید فرهنگیان بیارم بمیرم برای شوهرم پرستاره ...

الهی 

همسرت چند سالشه

واقعا بخون سال کنکورت قبول بشی 

میگم شما اطلاع داری کنکور اردیبهشت فقط مهارت معلمی دینی و هوش و استعداد معلمی منابعش هست؟ یا بقیه ...

بقیه اختصاصی ها هم هستن 

ولی ترازش فقط برای فرهنگیان کاربرد داره