2777
2789
عنوان

بنظرتون این ادم منو میخواد❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 42 پست
هیچ وجه اشتراکی ندارین ب خصوص شما ک میخواین مستقل باشین و ایشون اینو نمیخواد

فرهنگ وطرز فکرش بخ تو نمیخوره معلوم هم هست اهل احساسات ودوست داشتن نیست تازه تو این اوضاع ۳۰ میلیون را داره یه کار گر میگیره

ای توبه ام شکسته از تو کجا گریزم

میترسم ...چرا اون همین ی شرط منو قبول نکرد با اینک من همه شرایطشو همینجوری ک بود پذیرفتم

خب دیگه همین 

شما فردا به مشکل میخورین

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😄😄 هنوز؟خب ما چی میتونیم بگیم؟ نظر پدرت رو هم پرسیدی؟

باید بگم ن چون حال دلم وقتی خونه باشم همش خوب نیس وقتی مول نداشته باشم همش بخوام ازش بگیرم نمیتونم

پدرم همه گفتن خودت میدونی ولی پس فردا اینم ببین ک وقتی تامین مالی دست اونه حرف حرف اونه و تو ادم خونه داری نیستی و..پس فردا همینو میزنه تو سرت

فرهنگ وطرز فکرش بخ تو نمیخوره معلوم هم هست اهل احساسات ودوست داشتن نیست تازه تو این اوضاع ۳۰ میلیون ...

ببین تو حرف اونقدر دوس داشتن رو میگه

ولی کافیه ب حرفش نباشی سری بش بر میخوره

سری میگه اگ منو دوس داری اینکارو بکن اونکارو نکن

ولی تو عمل حتی این یه چیطو قبول نکرد من همینجوزی پذیرفتمش اخه

بعدشم همش پشتوانه باباشه...کرایه مغازه هایی ک پدرش داره...

قبول نکن اصلا چون اگه ادم نشستن تو خونه نیستی چتد سال که بگذره به اختلاف میخورید ومیگگی من دوست دارم ...

دقیقاااااا منم اینجوری ام میگه ن من مشکل مالی ندارم بابا بحث پول نیس من دلم میخواد ی کاری کنم

منو دوس نداره واقعا درسته؟

نمیشه با قاطعیت گفت 

دوست داشتن باید تو رفتار باشع ن حرف

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

اگرم دوست داشته باشه شکاک وبد بدل است قبول نکن خیلی بهتر از اینها بدات میان با موقعیت دادلشات

راستش میترسم ی بار میگم خب خوبه کارو ولش ولی بخدا همه رویاهام همه هدفام ی طرفش شغله حال خوبم بهش وصله...خیلی اذیت شدم سر درس خیلیییی

و میگم نکنه هیشکی قبول نکنه اینو

نمیشه با قاطعیت گفت دوست داشتن باید تو رفتار باشع ن حرف

ببین تو حرف هست اما رفتار خب من ندیدم.من شغلشو دوس ندارم ب احترام خودش علاقش گفتم اوکیه دوس داشتم درس بخونه گف علاقه ندارم گفتم خب این همینجوری اومده جلو اینه شرایطش...ولی اون وقتی اومده ک خب من دانشجو ام نمیخوام ته زحمتام هیچی نباشه نمیخوام پس فردا حسرتش قلبمو بگیره

ببین تو حرف هست اما رفتار خب من ندیدم.من شغلشو دوس ندارم ب احترام خودش علاقش گفتم اوکیه دوس داشتم در ...

پس دلیل نداره جواب مثبت بدی عزیزم

پس دلیل نداره جواب مثبت بدی عزیزم

یا مثلا گفتم میخوام بعد مثلا ۱ ماه اشنایی بریم مشاوره اول گف اره ۱۰۰۰۰نفر قبل ما رفتن و خوبه بریم مشورت بگیدیم فرداش گف خب مگه همه میرن! گفتم من ک کاری ب همه ندارم نمیخوام تصمیم اشتباه بگیریم!

یا مثلا گفتم میخوام بعد مثلا ۱ ماه اشنایی بریم مشاوره اول گف اره ۱۰۰۰۰نفر قبل ما رفتن و خوبه بریم مش ...

داری خدتو گول میزنی 

جواب منفی بده بیخیال شو