2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال رزماری و میخک بدون دارچین با دم اسب و سیاهدونه و تخم کتان و اب برنج به نظرتون بو نداره؟(مثلا ...

من نامزدم ولی همین ترکیبی که خودم گفتم بشدت بوی تیز داره طوری که دارچینم نمیتونه بوی رزماری و بگیره 

ولی اون ترکیبی ک شما گفتی و نمیدونم 

مطمئنی میشه همه اینایی که گفتی و باهم ترکیب کرد؟یهو شاید طبعشون باهم یکی نباشه نتیجه عکس خدایی نکرده بده ها

من نامزدم ولی همین ترکیبی که خودم گفتم بشدت بوی تیز داره طوری که دارچینم نمیتونه بوی رزماری و بگیره ...

نه منظورم ترکیبی نبود😅کلی گفتم هر کدوم بو ندارن؟

شما میزنی کسی متوجه میشه؟؟بوش هیچی چون واقعا گیاهی و خوش بو هستن منظورم اینه بعد شست و شو بوش میره؟اگ یک روز بگذره کاملا بوش میره؟انگار نه انگار چیزی زدی

پریورین و فیتو هیرتامین بین اینا فقط فیتو از هر کدوم سه دوره خوردماثر هیرتامین بیشتر رو ناخن بودپریو ...

من قبل اینکه زیر نظر دکتر باشم فیتو رو وااااقعا راضی بودم

پریورین یه ورق خوردم و اونم خیلی خوب بود 

هیرتامین نخوردم ولی تعریفشو شنیدم خیلی

یه سوال رزماری و میخک بدون دارچین با دم اسب و سیاهدونه و تخم کتان و اب برنج به نظرتون بو نداره؟(مثلا ...

رزمانی خیلی بوش تند و تیز بشدت بو داره 

روغنا بو ندارن 

آب برنجم بو نداره خیالت راحت

رزمانی خیلی بوش تند و تیز بشدت بو داره روغنا بو ندارن آب برنجم بو نداره خیالت راحت

یعنی بعد یک روز بوش نمیره؟خالی نمیخوام بزنم با میخک و دم اسب اینا ترکیب میکنم  توی این سایت خیلی ها بدون شست وشو میزنن

شما نامزدتون یا مثلا مادری کسی سرتون ببوسه متوجه میشه  ؟

بوی رزماری طوری بود ک من خودم اذیت میشدم چ برسه به بقیه😀

خوب پس چرا میزنید؟😅یعنی واقعا آنقدر بو داره؟موقع جوشوندن ک بو داره توی خونه پخش میشه ولی کف سر بوی گیاه میده بعد شست و شو نمیره یعنی؟

چون تاثیرشو میبینم عزیزم

درسته عزیزم 

لطفا در این مورد من یکم مردد هستم روتین خوبی دارم و نتیجه میبینم ازش در مورد این گیاهان یکم شک دارم 

بعد شست و شو بو میمونه واقعا؟موقع جوشوندن ک میدونم چون مولکول عطری آزاد میشه ولی شنیدم روی سر بوی کمتری داره و بعد شست وشو کلا بوش میره

درسته؟میشه راهنمایی کنی گلم