2777
2789
عزیزم همسرت خسیسه یا نه؟ منم پارتنرم اردیبهشتیه میخواستم بدونم

نه عزیزم برای بقیه چرا هست ولی برای من نه ، من لب تر کنم پول میده ولی خب معتقده من پول حرام کن نیستم وگرنه بهم اعتماد نمیکرد و نمیداد .....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

از این همه جهل و خرافه‌ و آدمایی که تو کامنتا اعتقاد دارن به اینچیزا دوست دارم سرمو بکوبم تو دیوار مغزم باشه اینور اونور

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرمن مهرماهی ها ...همسرمن اردیبهشتیه واونم انصافا خوبه ولی چشم چرونه 🥲

وای مهرماهی رو خوب اومدی تازه برا کسی که بخوانش پیگیرترینم هستن

ی پسره مهرماهی هست منو میخواد مدت هاست که بیخیال نمیشه و پای حسش مونده

ناراحت نیستی از این موضوع

خیلی سخته من الان پارتنرم تیره خیلی وفاداره همه دختراش انفالو کرد بخاطرم 

ولی ی دخترو انفالو کرده بود الان دوباره فالو کرده خودش قبلا گفته بود دوتا دوست دختر دارم ولی انفالوش کرده بود الان دارم میمیرم بخدا انقدر فکردم😔

فروردین اگه عاشق بشع وفادارهشوهرم تیر ماهی

میشه بگی شوهرت وفاداره بهت، ؟ 

من پارتنرم تیره ی حرکتی دیدم ک ناراحتم ازش 

خیلی کارا مرده برام ک بگ بهت وفادارم 

نمیدونم واقعا😞

نه عزیزم برای بقیه چرا هست ولی برای من نه ، من لب تر کنم پول میده ولی خب معتقده من پول حرام کن نیستم ...

چه خوب عزیزم انشالله عشق تون پایدار باشه..خوبه اینجوری ک برا یقیه خرج نکنه..منم پارتنرم اردیبشهیته گفتم نکنه خسیس باشن گفتم بپرسم. ولی خیلی بااحساسن اردیبهشتی ها🥰

میشه بگی شوهرت وفاداره بهت، ؟ من پارتنرم تیره ی حرکتی دیدم ک ناراحتم ازش خیلی کارا مرده برام ک بگ به ...

خودش میگه وفادارم

البته خب من ازاد گذاشتمش حالا می بینم ک چت میکنه و رفیق دختر داره برا ما عادیع ولی ندیدم بخاد رابطه ای با کسی داشته باشع 

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

وای مهرماهی رو خوب اومدی تازه برا کسی که بخوانش پیگیرترینم هستنی پسره مهرماهی هست منو میخواد مدت هاس ...

خودم با یکیشون ۲۰سال پیش دوست شدم و بعد اون ۱۶ساله که ازدواج کردم همچنان از طریق خواهرم و عمه هام پیگیر منه ، فکر کنم عجیب وابسته و عاشق میشن ، چون پسرعمو و حتی دختر عمم مهرماهی هستن اونهاهم تقریبا همینن ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....