2777
2789

میگف اول میگم از خودت شروع کن بالاخره همه ما کم و کاستی داریم دیگه بعد طرف مقابلت و اصلاح کن بعد من موندم چطور اینجا سریع میگن طلاق طرف میگه شوهرم بهم خیانت میکنه یه طرفه میگید طلاق ما که حرف های اون آقا رو نشنیدیم خیانت گناه نابخشودنی هست در این شکی نیستااااااا ولی بازم میگن آقا دو طرف و بشنو بعدم تو قضاوت نکن بذار خودشون به نتیجه برسن اونوقت تو این سایت نسخه طلاق می‌پیچن بخدا دلم میسوزه میبینم یه زندگی بخاطر کامنت یه کاربر میرسه به طلاق زندگی هایی که با یکم تغییر تو رفتار دو طرف میشه درست بشه فک میکنین زندگی بعد طلاق گل و بلبله ؟؟؟؟ نه از این خبرا نیست از خواب بیدار شین برای چیزای کوچیک جدا نشین مثلا استادمون میگه مادرشوهرت یه حرفی زد بهت برخورد برو بهش بگو مادرجون منظورت از این حرف چی بود ؟ چون خیلی وقت ها مادرشوهر یا هرکی یه حرف و بی منظور میزنه مثلا یکی تاپیک زده مادرشوهرم میگه رو بچه حساس نباش ناراحت شده خب این و مادر خودت میگف چیزی نبود چون مادرشوهر گفته پس بده ؟ به این جنبه نگاه کن که به فکرته چرا انقد گارد دارین نسبت به خانواده همسر ؟؟؟؟؟

ی وقتایی خیانت بخاطر ذات خائنی طرف نیست، مخاطر فرار از مشکلات درون خونس

دقیقا همه ما کم و کاستی هایی داریم تنش هایی داریم راه تخلیه شو بلد نیستیم حالا میریم با رابطه جنسی غیر خودمون رو تخلیه میکنیم یا میری از معتاد ها میپرسی میگی چرا مواد مصرف میکنی میگه برای اینکه از فشار زندگی دور بشم فشار کاری اذیتم میکنه خب اینجا اون همسر خواهر مادر میتونه نقش حامی باشه اگه بیکاری فشار آورده با رفتار و کلام نشون بده کنارشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت عوامل مختلفی داره 

بیرونی که میشه تنوع طلبی و همین که میگین هیز بودن 

درونی رفتار خانم باهاش چطوره ؟ به ظاهرش به بچه ها و خونه میرسه ؟ زیاد گیر میده نمیده ؟ کم خرج میکنه یا زیاد ؟ شاید عجیب باشه خانم میگه من کم خرج و قانع اما آقا این و نمیخواد میخواد زحماتش دیده بشه 

صحبت کردن 

فضای مجازی جای ارتباط های حضوری وقت گذراندن با همدیگه رو گرفته یه وقتی رو برای باهم بودن محبت کردن محبت دیدن اختصاص بدیم یعنی چی به شوهرم بگم دوست دارم پرو میشه ؟ این یعنی چی نذارید بچه هاتون گدای محبت دیگری بشن بذارین محبت کردن و محبت دیدن و از خودتون یاد بگیرن 

قرار نیس همه استادا حرفشون درس بشه دنیای بعد طلاق گلو بلبل نیس ولی حداقل ایدزو زگیل نمیگیری

عزیزم گفتم که خیانت نابخشودنی درست منم نمی‌گم با کسی که خیانت جنسی کرده بمون تا زگیل بگیری دقت کن چی میگم حرفم اینه همه ما که کامل نیستیم عزیزم ببینیم چی شده که طرف مقابل خیانت کرده باهاش حرف میزدین ؟ رابطه تون چطور بود ؟ به خودتون میرسیدین ؟ 

عزیزم گفتم که خیانت نابخشودنی درست منم نمی‌گم با کسی که خیانت جنسی کرده بمون تا زگیل بگیری دقت کن چی ...

اینا بهونه س وحرفای جامعه مرد سالار خیانت از یه ذات کثیف میاد باقیش همه بهونه س زنم بوی پیاز داغ میداد،تمیز نبود فلان بود منم سن شما بودم شاید مثل شما فکر میکردم ولی واقعیت چیز دیگه ایه

اینا بهونه س وحرفای جامعه مرد سالار خیانت از یه ذات کثیف میاد باقیش همه بهونه س زنم بوی پیاز داغ مید ...

خیانت دلایل مختلفی داره 

بچگی :(( تو بچگی خیانت والدین دیده کپی برداری کرده ))

خانواده سلطه گری داشته همش کنترلش کنن آزادی و استقلال ندن 

برای جلب توجه اینکار و میکنه که همه توجه شون معطوف به اون بشه 

شکست خورده تو کارش تو بچگیش زندگی عاطفیش 

شنیده نشده ، دیده نشده ؟ می خواد بگه منم هستم 

تنوع طلبه ، فرصت طلبه ؟ خب این آقا یا خانم تنوع طلب کمبودی داره یا خودش و برتر از همسرش میدونه ؟ سطح تحصیلات و اعتقادش با همسرش باهم میخونه ؟

به اجبار ازدواج کرده بعدم یادمون نره اگه مرد خیانت کاری هست پس زن خیانت کاری هم هست دیگه چرا خودمون به خودمون رحم نمی‌کنیم و  می‌بینیم زن و بچه داره نمی‌آیم از زندگیش بیرون ؟ چرا ما خانم ها هوای هم و نداریم اگه ۸۰ درصد خیانت اون مرد هست ۲۰ درصدش هم خانم هست دیگه اصلا مرد هول و هیز ما چرا به هم نوع مون رحم نمی کنیم ؟

خیانت دلایل مختلفی داره بچگی :(( تو بچگی خیانت والدین دیده کپی برداری کرده ))خانواده سلطه گری داشته ...

خیلیاشون با دختر مجردن من مجردی پیشنهاد از مرد متاهل داشتم اصلن فک نمیکردیم متاهله یبار به یکی گفتم فلانی پیشنهاد داد گف مگه اون زن نداش گفنم مگه متاهله تحقیق کردم دیذم بله از همه جا بلاک کردم بدون اینکه بهش بگم

خیلیاشون با دختر مجردن من مجردی پیشنهاد از مرد متاهل داشتم اصلن فک نمیکردیم متاهله یبار به یکی گفتم ...

یا ابلفضل بعد زنش متوجه نشد ؟؟؟؟ خدایا خودت به جوون ها رحم کن چی بگم هنگ کردم اصلا 

یا ابلفضل بعد زنش متوجه نشد ؟؟؟؟ خدایا خودت به جوون ها رحم کن چی بگم هنگ کردم اصلا

همچبن ادمی اولین بارش که نیس زنش صددرصد میدونه سرو گوشش میجنبه ما دوستی نداشتیم در حد پیشنهاد بود یبار فقط بهم زنگ زده بود در حد یه دقیقه که فهمیدم بعضی مردا ذاتشون خرابه هیچکار نمیشه کرد نگا میکنی زن خیلیاشون فرشته ن تمیز کدبانو خوشگل خانواده دار