2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم چون رفت هالووین دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 62 پست
خودش به من هیچ اعتمادی نداره بهم فحاشی می‌کنه و میگه زنیکه خراب و بعد میاد التماس که غلط کردم بعد دو ...

خب دیگه این خودشو با تو مقایسه میکنه که این حرفارو میزنه، میگه نکنه همونطور که من سر و گوشم میجنبه، سر و گوش زنمم میجنبه؟ اکثر آدمای بد دل و شکاک خودشون هر غلطی میکنن و میترسن پارتنرشون عین خودشون باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم هردوتون با تراپیست جلسات زوج تراپی شرکت کنید به صورت انلاین چون عزیزم وقتی روابط توی چنین شرایطی قرار میگیرن مدیریت این فاصله و حساسیت ها و... خیلی توی رابطه تاثیرگذاره روانشناس خوب میتونه کمک کنه تنش ارتباطتون کمتر بشه و بادرک بیشتری نسبت به همدیگه و شرایط پیش برید تا زمانیکه برید پیش هم

به نظرم هردوتون با تراپیست جلسات زوج تراپی شرکت کنید به صورت انلاین چون عزیزم وقتی روابط توی چنین شر ...

نمیاد متاسفانه و حتی منو تهدید می‌کنه که نمی‌ذارم بری و نفر سوم وارد رابطمون کنی در صورتی که خودش روانشناسی خونده 

اشتباه بزرگت این بوده که گذاشتی بره خارج از کشور     من خیلی به سرد شدن زن و شوهر به هم معتقدم تو این مواقع     حتی معذرت میخوام یه بوس ساده هم محبت میاره بعد بااین همه فاصله توقع محبت به همو دارید

با دو سه تا شرکت مهاجرتی صحبت کردم اینو گفتن

اولین باره تو عمرم این قانون رو دارم میشنوم

اصلا همچین چیزی نیست

تجربشو داشتم 

زیاد دیدم

یعنی هرکس رفته المان 30 سالش بوده؟؟

منطقیه؟

نمیاد متاسفانه و حتی منو تهدید می‌کنه که نمی‌ذارم بری و نفر سوم وارد رابطمون کنی در صورتی که خودش رو ...

عجب

خب کاش خودت تنها بری به اون خبر ندی حداقل خودت یاد بگیری باید باهاش چیکار کنی و چطور مدیریت کنی تا بگذره هرجند اینجوری بار روانی به جای اینکه نصف بشه میوفته روت ولی شرایط بیشتر مدیریت میشه تا بگذره 

نمیاد متاسفانه و حتی منو تهدید می‌کنه که نمی‌ذارم بری و نفر سوم وارد رابطمون کنی در صورتی که خودش رو ...

شاید اتفاقا چون خودش روانشناسه میدونه که اگه بری پیش روانشناس حق رو صد در صد به تو میده برا همین با بهونه اینکه نمیخوام نفر سوم وارد رابطمون شه تورو راضی میکنه 

ولش کن بهش خبر نده خودت اول تنهایی برو پیش یه روانشناس 

اولین باره تو عمرم این قانون رو دارم میشنوماصلا همچین چیزی نیستتجربشو داشتم زیاد دیدمیعنی هرکس رفته ...

شاید اون دو سه شرکت نمیتونستن انجام بدن الکی گفتم شوهرمم میگه الان پول ندارم با ویزای دیگه ای بیارمت باید منتظر پیوست بمونیم