2777
2789
عنوان

فرار از خونه 💔 توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 61 پست
بدون پول بخوای بری بیرون صدبرابر بدتراز خونه در انتظارته اون کاربر راست گفت یه شغل پیدا کن از صبح تا ...

شرایط کار ندارم، کاری هم که دنبالشم حداقل باید چهار پنج سال بمونی منتظر تا نهایت ۱۰۰ میلیون گیرت بیاد خدا لعنت کنه مامانمو... خدا همه‌ی این مادرای روانی که بچه میزان فکر دلش نیستنو لعنت کنه

آره مرتبطه رشتم

اگه میتونی بگو چه رشته ایه

کنجکاو شدم بدونم

دوومیدانیه مگه🤦‍♀️

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیج جای رایگانی وجود ندارهباید پول داشته باشی خونه بگیری بری عین بنز کار کنی تا هزینه هات در ب ...

در حد ۳۰ میلیون میتونم ازش کش برم. کاش میرفتم تهران اونجا زندگی میکردم

با فرار فقط بدتر میشه وضعیت 

پیدا کردن سرپناه سخته

باید این شرایط بهزیستی کسی نیست کمکت کنه‌؟

بگرد ببین خیر پیدا نمیکنی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

با فرار فقط بدتر میشه وضعیت پیدا کردن سرپناه سختهباید این شرایط بهزیستی کسی نیست کمکت کنه‌؟بگرد ببین ...

بهزیستی فکر پوله... فقط میخوام خونه بگیرم روانی شدم به خدا

در حد ۳۰ میلیون میتونم ازش کش برم. کاش میرفتم تهران اونجا زندگی میکردم

عزیزم من تهرانم

شاعلم میخاستم مستقل بشم دیدم حداقل باید ۲۰۰ میلیون پیش داشته باشم و نصف حقوقمو بدم برای کرایه....

با این پول هیچکاری نمیشه کرد

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
💔🥺قوی باش قشنگم توشهرخودتدنبال کار بگرد ی کم پول جمع کن شده باکسی همخونه شی بشو آدم مطمعن منظورم م ...

فکر هم‌خونه هستم اتفاقا، شاید تهران پانسیون اجاره کردم

کجا بری ؟ تو این جامعه کثیف که به دخترایی که خونه و زندگی و خانواده دارن هم رحم نمیکنن ، بشین سر جات ، یا خیلی سخته اونی که اذیتت می‌کنه رو دهنشو جر بدهد ، دختر ۱۵ساله دیدم ضایعات جمع میکرد و معتادش کرده بودن ،و هرزار جور بلا سرش آورده بود ، بوی تعفن میداد اینقدر که حموم نکرده بود ، بازم بگم؟😕 

کجا بری ؟ تو این جامعه کثیف که به دخترایی که خونه و زندگی و خانواده دارن هم رحم نمیکنن ، بشین سر جات ...

فکر کردی اینارو نمیدونم؟ فکر کردی همینطوری یه شبه تصمیم گرفتم؟ ۲۰ ساله وضعم همینه.

قرارم نیست فرار اونجوری کنم فقط میخوام دنبال یه هم‌خونه‌ی مطمئن باشهپ