2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نباید نظر بدم چون دوتا بچه دارم یعنی تو خونه راه میری فلج نشی باید شکر کنی یه سره هم در حال جمع کردنم ریزاشم از دهن پسرم جمع میکنم هنوز یه سالش نشده حکم جارو برقیو داره🥺

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

60 درصد مرتب

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من خیلی مرتبم، یعنی هر زمانی در کمد و کابینت هم باز کنی همه چی مرتبه، ولی تمیزکاری در حد خیلی معمولی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بیشتر توضیح بده جانم خیلی لازم دارم

مثلا امروز یخچالو پاک میکنم و مامل تمیز میکنم و چند تا کابینت 

فردا بقیه کابینت ها 

روز بعد سرویس ها 

روز بعد گردگیری 

روز بعد جارو 

روز بعد شیشه ها 

یعنی هر روز یهساعت تایم تمیزکاری دارم تو اون تایم حسابی تمیز میکنم 

و همیشه خونه تمیزه 

و خداوند هر آنچه با ما کردید و هر آنچه به خاطر شما بر ما گذشت را جبران خواهد کرد

با وجود دو تا بچه کوچیک تمیزه 

البته اینکه خوابن بی تاثیر نیست 😂

ولی کلا هر روز یه جارو تمیز میکنم تمیزه همیشه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

من بخاطر اینکه همیشه هر چیزی رو که ورمیدارم میزارم سرجاش همیشه مرتب هست 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید