2777
2789
عنوان

بچه نفهمم کاری مرد دیگ قابل جبران نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 48 پست
اونایی که بچه ندارین سرزنش نکنین بنده خدارو😏🙂‍↔️

بخدا فک‌میکنن من وسایلو جمع نکردم . همه‌زندگیم جمع کردم دکور خونه واسم نمونده از بس همه چی جمعه .اینم رفته از تو کشو پیدا کرده 

والا ضرر مالی قابل جبرانه فقط ضرر جانیه که قابل جبران نیست.

اگه تو جنگ مثل ما خونت آسیب میدید چیکار میکردی کلا پنجره کنده شد افتاد روی تختخواب.روتختی آنقدر خاک رفته بود توش شستم تمیز نشد رد کردم رفت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بچه هایی دیدم در رو روی مامان بابا قفل کردن و وسط فرشو اتیش زدند و مثل سرخ پوست ها دورش چرخیدند و ادا اطوار در اوردند میتونم بگم این کاری نکرده.

تازه 

اون پدر مادر باختده تعریف کنند

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

بابا قفل کن تاپیکو من بجای تو اعصابم خورد شد همه میرن بالای منبر دق و دلی شونو سرتو خالی میکنن،اکثرش ...

من دوتا دارم هردونوعم پسربچه

زندگیمم پوکیده ولی اسمشون روشونه بچه کتک زدن اگر کار خوبی بود اینهمه اینجا ازینکه شوهراشون دست بزن دارن شاکی نبودن دوست عزیز

کتک زدن بده  

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

شما که ظرفیت و اعصابشو نداشتی بچه دار نمیشدی من سر یه شوخی بچگانه پسرم یه چشمم۳۰ درصد بیناییشو از ...

نه عزیزم . نمیکشتمش . من خیلی هم مادر صبوری ام و خیلی باهاش وقت میگذرونم و خیلی محبت میکنم اما یه وقتایی واقعاااااا دیگ‌نمیکشم . 

بخدا فک‌میکنن من وسایلو جمع نکردم . همه‌زندگیم جمع کردم دکور خونه واسم نمونده از بس همه چی جمعه .این ...

میدونم عزیزم،یهو یاد میگیرن در کشو باز کنن،آدم انتظارشو نداره

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من دوتا دارم هردونوعم پسربچهزندگیمم پوکیده ولی اسمشون روشونه بچه کتک زدن اگر کار خوبی بود اینهمه این ...

نه با شما نبودم کامنتای شما خوب بود اتفاقا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
داد کشیدی روانیش کردی کارای عجایب میکنه دیگه 🥲🥲🥲انرژیشو اگر خودت با بازی تخلیه کنی اینجوری زندگی ...

من خیلی براش وقت میزارم .بازی .تفریح اینور اونور میبرمش . یه دیقه رفتم دسشویی . همه چیمم جمعه اینو رفته پیدا کرده 

تو که مادر عاقل و فهمیده هستی باید سرمه سیاه و چربتو بذاری کمد درشو قفل کنی 😐والله به خدا ما هم بچه ...

قربونت برم منم همه چیم جمعه . اینو رفته پیدا کرده من اصلا استفاده هم‌نمیکنم سال به سال 

والا بچه دوساله زدن نداره ما اعصابمون خورد شد.

بچشه بیشتر از منو شما بفکرشه از عصبانیتش حالا یه چی گفت