2777
2789
امید به خدا ، هزینش رو میدونی شما؟ هیچی نمیگه دکترم

من دولتی انجام دادم دو سال پیش حدودا ۳ تومن شد امسالم از جای خصوصی قیمت گرفتم ۵۰ تومن بود

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم هی میگه بگو مادرت بیاد ، امروز رو نرفته سر کار خودش نمونه اسپرم باید می‌داده میگه نمیتونم فردا ...

ن عزیزم فک نکنم بخواد پسرخالمم رفت اما بالا نرفته بود همسرش تنها رفت مامانتم بیاد بنظرم الاف میشه بنده خدا ولی اگه استرس دارس ببرش با خودت بهتره

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
منم نظرم اینه که الاف میشه

من از بستگانم خیلی ساله مشکل دارن دنبال تخمک هستن هزینش خیلی بالاس من به دلم افتاده یه کمکی بهشون بکنم به نظرت آسیب میزنه داروها؟؟؟ دلم نمیخواد برای خودم مریضی و دردسر ایجاد بشه ولی خوشحالم میشم بتونم کارشونو راه بندازم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

من از بستگانم خیلی ساله مشکل دارن دنبال تخمک هستن هزینش خیلی بالاس من به دلم افتاده یه کمکی بهشون بک ...

نه من تازه ذخیرم پایین بود خیلی دارو گرفتم ، نه بابا داروی خوب بگیری هیچی نمیشه 

به سلامتی عزیزم.

حتما باید همراه داشته باشید. همسرتون هم باید باشند و امضا کنن. بهتون نگفتن؟ مگر اینکه روز قبل امضا کرده باشند.

بعد از اینکه به هوش اومدین همراه باید کار ترخیص و تسویه مالی انجام بدن. شما تازه به هوش اومدین تنها که نمیتونید برگردین.

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.
به سلامتی عزیزم.حتما باید همراه داشته باشید. همسرتون هم باید باشند و امضا کنن. بهتون نگفتن؟ مگر اینک ...

مرسی عزیزم ، هزینش رو میدونی حدودا؟ بیمارستان خصوصی هستم