2777
2789
عنوان

پرو تاپیک صبحم شوهرم رفته مدرسه دخترم اون بچه ها روخفت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 32 پست

مثه عنتر اقاااا من...بچم کلاس ۲ بود و یکی اذیتش می‌کرد...رفته بود تو سرویس و گفته بود این اشکان کیه وخونشون کجاس میخا برم باباش ببینم...راننده سرویس خندیده بود وگفته بود ما اصن اشکان نداریم...خخخخ اشکان سرشو چسبونده بوده ب صندلی...الان هفته ای۱بار میره مدرسه سرمیزنم

دختر من خیلیم مودبه ولی اتفاقیم بیفته من خودم میرم مدرسه چون اونا بچه ان فقط امسال شوهرم رفت مدرسه چ ...

گاهی حضور پدر لازمه.دختزمن تحت فشار شدید بود..حضور پدرش و حمایتش براش خیلی مهم بود و اینکه پدرش بره صحبت کنه معلم و مدیرشم دستشون میاد ک‌ما رو چه جیزتیی حساسیم.بچمون تز سرراه نیاوردیم ک هر کس هرجور بخاد رفتار کنه.خیلی دختر ارومیه.معلمشون راضیه.اما دیکع نمیتونه خودش از پسشون بربیاد.

این جریان یک بار باید به مدیر و‌معلم و ناظمشون تز سمت پدرش گوشزد میشد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثه عنتر اقاااا من...بچم کلاس ۲ بود و یکی اذیتش می‌کرد...رفته بود تو سرویس و گفته بود این اشکان کیه ...

بعضی وقتا واقعا لازمه.من دخترم پارسالم باهمین سه تا مشکل داشت.اخر سال مامانش طلبکارم بودش ک تو دروغ میکی اگرراست میگی جرا اول سال نگفتی.بعضی خانواده خودشون مریضن بچه هاشونم همینن..خون دخترم شیشه کردن.هرشب گریه هرشب کریه

.

گاهی حضور پدر لازمه.دختزمن تحت فشار شدید بود..حضور پدرش و حمایتش براش خیلی مهم بود و اینکه پدرش بره ...

فقط مراقب دخترت باش چون احتمالش بالاست بابای اون دخترا بیان سراغش 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بعضی وقتا واقعا لازمه.من دخترم پارسالم باهمین سه تا مشکل داشت.اخر سال مامانش طلبکارم بودش ک تو دروغ ...

بعضیا ایقد کوته فکرن ک بچها تو مدرسه دعوامیکنن انگار والدین کنارشون بودن و سر دعوا دارن...شوهرم زنگ میزنه ب خانوادشون از سر دوستی و شوخی و رفاقت

بعضیا ایقد کوته فکرن ک بچها تو مدرسه دعوامیکنن انگار والدین کنارشون بودن و سر دعوا دارن...شوهرم زنگ ...

بعضیا شاید.ولی میدونی کاهی نمیشه.توتاپیک قبلیمو بخونی متوجه منظورم میشی.براش جو درست کردن..انقدر ک کسی کنارش نمیشنه ..میکن برو عقب بشین چون زشتی..تو باشی تحملت میاد؟حالا یک ذره هم زشت نیست..امروز شوهرم اون بچه‌هاور دیده میکه اینا ک خوشگلیم ندارن انقدر بقیه رو اذیت مسکنن

امیدوارم تبعاتش گریبان دخترت نگیره

دیگه‌مرگ یه بار شیون یه بار.باید این مسیله یک بار حل بشه.

اتفاقا خودمونم بهش فکر کزدیم.ولی شوهرم‌گفت یک بار باسد تموم بشه.تهش اینه مرین باباشونو میارن.بزاربیارن

عب نداره..این همه دخترمن استرس کشید یه بارم اونا

دختر شما از دست همکلاسی های هم سن خودشون استرس کشید نه یک مرد بزرگسال 

اگر فردا اون بچه ها پدرشون بیاد مدرسه برای دخترت خط و تشون بکشه چی میشه ؟

لابد سر دعوای چند تا بچه میخوان مردها به جون هم بیافتن 

دختر شما از دست همکلاسی های هم سن خودشون استرس کشید نه یک مرد بزرگسال اگر فردا اون بچه ها پدرشون بیا ...

بزار بیفتن...کسی ک تربیت غلط میکنه.به بچه ش رفتار درست یادنمیده طبعیه بیاد دعوا.

بزار بیفتن...کسی ک تربیت غلط میکنه.به بچه ش رفتار درست یادنمیده طبعیه بیاد دعوا.

به هر حال قاطی شدن بزرگترها وسط دعوای بچه ها کار خوبی نیست 

فردا ممکنه پدر و مادر اون بچه ها مقابله به مثل کنند و بیان  سراغ دخترتون 

و اینکه دختر شما باید خودش مشکلاتش تو مدرسه در برابر همکلاسی هاشو حل کنه 

اگر با رفتار همکلاسیش اینجوری بهم میریزه این از اشکال تربیت شماست یا زیادی لوسش کردین 

فردا همه جا میخوای دنبالش راه بیافتی ازش حمایت کنی تو دانشگاه و محل کار؟

به هر حال قاطی شدن بزرگترها وسط دعوای بچه ها کار خوبی نیست فردا ممکنه پدر و مادر اون بچه ها مقابله ب ...

خب توام‌مث‌مامان همون دانش اموزی ک‌با پررویی میگه تو تربیتش نکردی..اگر تربیت کردن به بی ادبی و مسخره کردنو فحش دادن هست..اره من تربیت نکردم.دخترمن لوس باشه شرف داره به تربیت کوچه بازاری بعضی والدین.

به هر حال قاطی شدن بزرگترها وسط دعوای بچه ها کار خوبی نیست فردا ممکنه پدر و مادر اون بچه ها مقابله ب ...

دختر من تاحالا دعوا ندیده..فحاشی ندیده..بی ادبی و سرصدا ندیده..مسخره کردنو و تیکه کنایه ندیده و‌نشنیده...تومحیط امن و سالم بزرگ شده.و یرای یه دختر ۸ساله هضم یه سری چیزا سخته..تورم تو یه جمع ۲۵نفره تک بندازن..تز سرتا پات تیراد بگیرن..و تومجبور باشی ۹ماه تحملشون کنی.هرروزم ببینی شون..از همه جات ایراد بگیرن حالت دیدن داره...هر سنو سالی تربیت خاص خودش و‌رفتار خاص خودشو‌میطلبه

دختر من تاحالا دعوا ندیده..فحاشی ندیده..بی ادبی و سرصدا ندیده..مسخره کردنو و تیکه کنایه ندیده و‌نشنی ...

خوب فردا هیچکس تو کلاس با دخترت حرف نزنه محلش نده چی ؟شوهرت میخواد دوباره بره مدرسه با بچه ها دعوا بکنه که باید با دختر من خوب باشین همه باهاش دوست باشین ؟

جامعه و مدرسه پر از بچه هایی با هر نوع رفتاری هست نمیشه بگی من تو خونه به شدت آرومی هستیم پس جامعه باید رعایت بچه منو بکنه 

من دقیقا تو دوستام میدیدم که دخترهای که خیلی لای زرورق بزرگ شده بودن تو محیطکار چقدر حساس و آسیب پذیر بودن یکی داد میزد اینا میلرزیدن 

اما من از همون بچه گی که مدرسه نمیرفتم اولین دعوا با پسر همسایه گریه کنون رفتم پیش بابام که فلانی منو زده گفت خودت باید حقت رو بگیری یاد کرفتم خودم بجنگم 

حالا نتیجه این تربیت شما ۱۰-۲۰ سال دیگه معلوم میشه که دخترت خودساخته نمیشه 

سال بعد هم یکی مسخره اش کرد میخواین راه بیافتین برین مدرسه ؟و سال‌های بعدی ؟

تازه اگر شر نشه 

فکر کن یکجا پدر یکی از این بچه ها شر باشه بیاد دعوا با شوهرت 

همدیگه رو بزنند حالا به خاطر یک مسخره کردن بچه ها درگیر بیمارستان و پزشک قانونی و دادگاه و دیه بشین