2777
2789

😂😂ببخشید اینجور‌ی گفتم..رفته امروز زنگ ورزش بوده معلمم تو دفتر.

رفته هرسه تاشونو دیده..میکه همه بچهها جمع شدن دورم..دونفرشون همونجا بودن حسابی ازخجالتشون دراومپم..یکی شونم دم ابخوریا گرفتمش..باز همه دخترا اومدن دورمون .تهدید کردم‌قشنگ..دفعا دیگه فقط دخترم‌بکه کسی اذیتم کرده من میدونم با شماها😂

بعدم رفته دفتر با معلمو‌مدیر و ناظمشون صحبت کرده..دخترمو خاستن حسابیم تحویلش گرفتن..گفتن هرکی اذیتت کرد بیا به خودمون بگو باباتو از محل کار نکشون اینجا گناه داره دخترم.😂

اخ دلم‌خنک شدددد...میکه همه همکلاسیاش حساب کاردستشوناومد..ولی همونکه کنارابخوریا گرفتمش یکمی سرتقتر بود معلوم بود...😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب کردی .بچه تو مدرسه راحت نباشه خیلی سخته .دخترمنم کلاس اوله و یکم خجالتی ،خیلی نگران بودم ولی خداروشکر مشکلی نبوده .اینجوری که تو تاپیک قبلتون خوندم بهترین کار همین بوده .بزار حساب کار دستشون بیاد

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
خوب کردی .بچه تو مدرسه راحت نباشه خیلی سخته .دخترمنم کلاس اوله و یکم خجالتی ،خیلی نگران بودم ولی خدا ...

منم همینو‌میگم..چون هرراهی بوده رفتیم..با معلمش حرف زدم..با ماماناشون حرف زدم..دیگه واقعا ازین بیشتر تحمل دخترم و خودمون نمیکشد

شاکی ماییم ن اونا

ربطی نداره اونا بچه ان تو خودت باید میرفتی دوستانه حلش میکرد

این مدل جریان واسه دختر من پیش بیاد شوهرم پدر اون بچه رو از وسط دو نصف میکنه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ربطی نداره اونا بچه ان تو خودت باید میرفتی دوستانه حلش میکرداین مدل جریان واسه دختر من پیش بیاد شوهر ...

اها...بعد ایا بچه شما هام بی ادبه؟مسخره میکنه؟بچه مردمو ازارمیده تحقیر میکنه..براش توکلاس جو درست میکنه؟اگر اینکارارو‌میکنه‌و بازم طرف داریشو میکنید مشکل از شما. اکر والدین قبلش باهات حرف زده باشن و بچت بازم ادامه بده مقصر شمایی....

اها...بعد ایا بچه شما هام بی ادبه؟مسخره میکنه؟بچه مردمو ازارمیده تحقیر میکنه..براش توکلاس جو درست می ...

دختر من خیلیم مودبه ولی اتفاقیم بیفته من خودم میرم مدرسه چون اونا بچه ان فقط امسال شوهرم رفت مدرسه چون معلم به شدت بد دهنی دارن با معلم صحبت کرد

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍