2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلاک و زنجیر ؟؟؟؟😧

نمیشه بابا....فک کنم ار اون پلاک اسم ها که نزدیک یک گرمه.یا زنجیر باریک ها میشه خرید....

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
جدن میشه ؟

بله گلم 

باید طلافروشیهای شهرتون ببینی کدومشون کارای مینیمال میارن 

دو سه تا تو شهر ما هستن کارای زیر یه گرم دو گرم هم میارن خیلی هم ناز و شیکن 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من امسال بخرم سال بعد سود میکنم؟

کی دیدی قیمت طلا بره پایین.ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه ست

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
آره میخام پسنداز کنمش سکه بخرم بهتره ؟

به نظرم اره.چون اگه طلای مینی مال ام بخری آخرش میگن دست دومه و زیر قیمت می‌خرن ازت..اما واسه سکه این حرفا وجود نداره همیشه تازه ست